• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Éltető édességek

Aki egészséges életmódra adja a fejét, gyakran érezheti gondban magát. Ma már rengeteg helyen kínálnak egészséges desszerteket, de lássuk be, olyan édességekből még ma sincsen széles választék, amelyek egyszerre gyönyörködtetik a szemet, kényeztetik a hasat, valamint frissen és helyben készülnek, éltető és egészséges alapanyagokból. A Naspolya Nassolda kiragyog a reformsütikre alapozó cukrászdák közül. Az itt kapható nyers-vegán édességek esztétikailag is a desszertkészítés magas fokát képviselik, mindezt cukor, tej, tejtermékek, tojás és szója használata nélkül, kizárólag friss és aszalt gyümölcsökből, olajos magvakból és fűszerekből. Bármelyik desszertre, tortára, pitére vagy más nassolnivalóra esik a választásunk, valódi gourmet kaland vár ránk. Az édességek mellé kérhetünk friss, 100%-os gyümölcslevet, újhullámos kávét, akár frissen, házilag készített, isteni finom mandulatejjel is. Ha a testét ugyanannyira szereti, mint nassolni egy jót, ne hagyja ki ezt a kutyabarát cukrászdát a belvárosban!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1-1 tortaszelet/ pite szelet, mellé 1-1 kávé/ tea/ gyümölcslé (2dl)/ limonádé szabadon választva a kínálatból.

Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés ajánlott.
- Minden tej-, tojás-, glutén-, szója és hozzáadott cukor mentes.
- Nyers-vegán.
- Parkolás az utcán lehetséges.
- Légkondicionált.
- Gyermekbarát.
- WiFi.
- Kutyabarát hely.

Nyitvatartás

Minden nap: 10:00-20:00

Elérhetőség/Megközelítés

Naspolya Nassolda
http://www.naspolya.hu

Cím: 1061 Budapest, Káldy Gyula utca 7.
Telefon: 70/380-8407
E-mail: info@naspolya.hu
Megközelítés: M1-es metróval és a 105-ös busszal a Bajcsy-Zsilinszky útig, a 9-es busszal a Szent István Bazilikáig, vagy az M3-as metróval a Deák Ferenc térig. A megállóktól 4-6 perc sétára található.

Megtekintés térképen