• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Day Spa élmény

Gondolta volna, hogy Budapest szívében, a Parlament mellett egy különleges élmény várja? Lépjen be a Magnolia Day Spa üde, hangulatos világába, ahol egy pillanat alatt kizárhatja a külvilágot, és már kezdődhet is a varázslat. A masszázs után a pihenőtérben lazítva folytatódhat az érzékekre ható utazás. A hidroterápiás élmények a tenger hullámait idézik, a szaunák a teljes tisztulásban és méregtelenítésben segítenek. A Magnolia Day Spa gazdag kínálatában szerepel Kneipp medence, páros és hat személyes hidromasszázs fürdő, klasszikus finn-, aroma és infraszauna, mely az Ön aktuális állapotának leginkább megfelelő spa élményt biztosítja. Ezt a nyugtató, feltöltő élményt egy finom teával, süteménnyel vagy gyümölccsel teheti teljessé. Merüljön el a Magnolia Day Spa világában, és tapasztalja meg a tökéletes kikapcsolódást!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 főre belépő a Magnolia Day Spa fürdő- és szauna világába + 20 perc Monoidi Tiaré arcmasszázs vagy édesmandula olajos talpmasszázs.


Nyitvatartás

Szerda-péntek: 12:00 - 20:00.
Szombat-vasárnap: 10:00 - 20:00.

Elérhetőség/Megközelítés

Magnolia Day Spa
http://www.magnoliadayspa.hu

Cím: 1054 Budapest, Zoltán utca 3.
Telefon: 1/269-0610
E-mail: info@magnoliadayspa.hu
Megközelítés: A Kossuth-téri 2-es metró kijáratától a Duna felé induljon, az első saroknál forduljon balra az Akadémia utcára, majd egy háztömbnyit gyalogolva, forduljon jobbra a Zoltán utcánál. Parkolási lehetőség az Akadémia és Zoltán utcában is.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Török Bettina (Győr), 2023-08-28

Igazi kikapcsolódás.


Barnai Noémi (Budapest), 2023-07-28

Minden nagyon szuper volt.


Szalai Gabriella (Nagykanizsa), 2023-04-14

Minden tiszta, rendes volt.


Varga-Takàcs Elvira (Budapest), 2023-02-28

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden tökéletes volt.


Smidróczki Zsuzsanna (Csolnok), 2019-11-19

Nyugodt,romantikus,tiszta,harmonikus környezet egy szóval szuper. Nagyon jól éreztük magunkat a barátnőimmel, én nyugalomra,pihenésre vágytam,ezt meg is kaptam ezen a helyen. Nagyon tetszett,hogy az ott töltött idő alatt csak mi voltunk,így magunkénak érezhettük a helyet. Kikapcsolódhattam erre a pár órára.


Schiszler Dóra (Dunakeszi), 2019-04-28

Nagyon kedves volt a személyzet, a masszázs alatt teljesen ellazultam, utána a teaház, a szauna és a jacuzzi tökéletes folytatás volt. A teaház hangulata és nyugalma nagyon tetszett.


Tarjáni Dorina (Jászberény), 2018-12-17

Barátságos fogadtatásban volt részem, a kezelés minőségi volt. Tetszett a sokféle felhasználási lehetőség!


Jenei Nóra (Budapest), 2018-12-14

A Magnolia Day Spa azt nyújtotta, amit ígért. Tökéletes kikapcsolódás, maximális szolgáltatás nyújtás. Igazi kényeztető kikapcsolódásban volt részem.


Rinder Viktória 2013-12-30

A helyszín és a kiszolgálás kiváló volt. Örömmel ajánlom ezután a Spa-t ismreőseimnek is. Tökéletes kikapcsolódás és nyugalom a belvárosban.