• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Csodák Palotája

Miért zöld a fű, miért csúszik a jég, miért süt a nap, hány csillag van az égen, miért villámlik, miért dörög, miért esik le, miért repül? Látogassanak el a Csodák Palotájába, és ne hozzanak magukkal semmit, csak nyitott szívet és kíváncsiságot. Tudomány és szórakozás, játék és kultúra. Magyarország számos nagy tudóst adott a világnak, akik azt vallották, hogy mindaz, ami a legtöbb halandó számára felfoghatatlan képletek sokasága, csupán kulcs világunk működéséhez. Aki ellátogat a csodák palotájába, azt egy életre elragadja a csillagászat, a fizika, a kémia iránti szenvedély, hiszen a természettudomány maga az életre való eszmélés, bolygónk és a naprendszer megismerése, olyan csodák megfejtése, amelyeket a nyitott szemmel járó óvodás, iskolás és felnőtt emberek előtt a legnagyobb titkokat tárja fel. A látogatás minden alkalommal interaktív találkozás, a természettudományok kísérletek, szórakoztató játékok által történő megismerése. Töltsenek el egy napot a Csodák Palotájában, és ismerjenek meg egy új világot, azt, amelyik körülvesz bennünket!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 felnőtt és 1 gyerek részére belépőjegy a Csodák Palotájába.


Hasznos információk

- Élményvetítések (5D, 9D és Körmozi) – külön térítés ellenében - egész nap elérhetőek és 5-6 percesek.
- Az előadások hétköznapokon: 12:00,15:00 és 17:00 órakor, hétvégenként: 11:00,13:00,15:00,17:00 és 19:00 órakor elérhetőek és 30 percesek.

Nyitvatartás

Minden nap: 09:00-19:00

A Csodák Palotája átmenetileg zárva tart.

Elérhetőség/Megközelítés

Csodák Palotája
http://www.csopa.hu

Cím: Csodák Palotája 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Telefon: 1/814-8060
E-mail: info@csopa.hu
Megközelítés: A Flórián tér vagy a Margit híd irányából a 9-es buszokkal a Kolosy téri megállóig. Autóval parkolási lehetőség helyben, a Bécsi út/Kecske köz felől megközelíthető mélygarázsban.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Orhan Mariann (Budapest), 2023-05-21

Nagyon élvezetes volt a program


Feketéné Turi Csilla (Albertirsa), 2022-12-28

Az unokám élvezete a játékokat.


Nagyné Lóska Melinda (Putnok), 2022-11-04

A csodák palotája nagyon jól felszerelt, egyaránt kellemes élményt nyújt gyerekek illetve felnőttek számára is. Egy jó napot töltöttünk el a családdal, amit a gyerekek nagyon élveztek, és sok új élménnyel gazdagodtak.


Blau Melinda (Gödöllő), 2022-07-16

Tökéletes ajándék, még biztosan vásárolok. Minden szuper volt!


Oláhné Biró Ilona (Budapest), 2021-12-30

Jól éreztük magunkat, egy kicsit nagy volt a tömeg. Szerettünk volna egy olyan időpontban menni, amikor nem kötelező a maszkviselés, de nem sikerült. Sajnos későn derült ki, hogy a honlapon ígért "lehetőség a további hosszabbításra" fizetős lehetőséget jelent, és ezért - mivel nem akartunk fizetni a hosszabbításért - csak a két ünnep között tudtunk menni, amikor általában többen vannak és maszkot is kellett hordani. A legjobb az volt, hogy nézhettem 9D filmet:)


Árki Balázs (Veszprém), 2020-11-08

Érdekes és izgalmas program volt. Még kellett volna pár óra. Azt hittük hogy elég 6 óra.


Beszeda Tímea (Szarvas), 2020-06-12

Az egész közös és érdekes kikapcsolódás nagy élmény volt:)


Bierbaum Erika (Veszprém), 2019-12-30

Szórakoztató volt!


Kovács Gergely (Budapest), 2019-12-30

Egésznapos gyerekprogram, érdekes, színvonalas


Czuczor Rita (Balatonalmádi), 2019-11-24

Nagyon izgalmas, szórakoztató volt, észrevétlenül szippantottak magukba a gyerekek rengeteg tudást, gyerek-felnőtt egyszerre szórakozott nagyszerűen :) Kellett volna vennünk egy plusz felnőtt belépőt a csomag mellé, de ezt a bejáratnál elengedték nekünk, így mind bemehettünk a kuponnal, igazán nagyon jól esett :)


Centeri Dorina (Budapest), 2019-10-11

A CSOPA egy nagyon izgalmas hely még felnőtt fejjel is. Hála a csomagnak részt vehettünk fizikai előadáson is, amit egy nagyon jópofa fizikus tartott. Valamint 9, 5D-s moziba is beülhettünk ami szinten szuper volt.


Pásztor Aurel (Budapest), 2019-05-04

Nagyon érdekes és izgalmas program volt. Visszamennék! A mágneses játékok voltak a legjobbak. Köszönöm!


Kaczur Krisztina (Budapest), 2018-12-15

A gyerekeim számára kézzel foghatóvá, érthetőbbé váltak azok a dolgok amik napi szinte körbe veszik őket. Az előadás pedig látványos volt és kedves, barátságos hangulatban telt.