• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Csodák Palotája

Mi az a mágnesesség, hogyan keletkezik az örvény, hol érzékeljük az ízeket, hogyan működik a Newton inga, miért csap be néha a szemünk és az agyunk? Látogassanak el a Csodák Palotájába, és ne hozzanak magukkal semmit, csak nyitott szívet és kíváncsiságot. Tudomány, szórakozás és kultúra egy helyen. Aki ellátogat a Csodák Palotája tudományos központjába, azt számos interaktív játék várja a mágneses mezőtől kezdve, illúziók, 9D és Körmozi, előadások sokaságán át, egészen a logikai feladatokig. Bepillanthatunk a Tudósok Csarnokába, megpihenhetünk Newton almáskertjében, vagy látványos kísérleteket nézhetünk és próbálhatunk ki. Bolygónk és a naprendszer megismerése pedig olyan csodák megfejtése, amely a nyitott szemmel járó óvodás, iskolás és felnőtt emberek előtt a legnagyobb titkokat tárja fel. Töltsenek el egy napot a Csodák Palotájában, és ismerjék meg a világot, mely körülvesz bennünket!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt részére belépőjegy a Csodák Palotájába + belépőjegy 2 szabadon választott élményvetítésre + belépőjegy egy szabadon választott előadásra.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Élményvetítések (5D, 9D és Körmozi) – külön térítés ellenében - egész nap elérhetőek és 5-6 percesek.
Az előadások minden nap 11:00-kor, 13:00-kor, 15:00-kor, 17:00-kor és 19:00-kor elérhetőek és 30 percesek.

Nyitvatartás

Minden nap: 09:00-19:00

Elérhetőség/Megközelítés

Csodák Palotája
http://www.csopa.hu

Cím: Csodák Palotája 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Telefon: 1/814-8060
E-mail: info@csopa.hu
Megközelítés: A Flórián tér vagy a Margit híd irányából a 9-es buszokkal a Kolosy téri megállóig. Autóval parkolási lehetőség helyben, a Bécsi út/Kecske köz felől megközelíthető mélygarázsban.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kaczur Krisztina 2018-12-15

A gyerekeim számára kézzel foghatóvá, érthetőbbé váltak azok a dolgok amik napi szinte körbe veszik őket. Az előadás pedig látványos volt és kedves, barátságos hangulatban telt.