• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Családi üdülés a Bánki-tónál

A Bánki-tavat hazánk egyik legfestőibb tája öleli körül. A Nógrád megyei parasztházak békés hangulata tökéletes nyugalmat biztosít azoknak, akik felkeresik az itt megbúvó két apartman házat. Akinek már sok a városi rohanás, sürgés-forgás, itt biztosan megleli a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát. A tó önmagában is varázslatos, ha pedig valaki az aktívabb pihenés szerelmese, felkeresheti a közeli Tó Kalandparkot, de a kényeztetésre vágyók sem fognak csalódni, hiszen itt található a Tó Wellness Hotel is. Az apartmanházak tökéletes üdülési lehetőséget biztosítanak családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. Bánk, ez a kedves falu, egy nyugalmas sziget a felgyorsult idő óceánjában, itt jut idő az elmélkedésre, önmagunk megtalálására, a világ újrafelfedezésére.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 2 gyerek részére 1 éjszaka szállás a Tó Apartmanházakban, valamint 1-1 belépőjeggyel a Tó Szabadidőközpont- és Kalandparkba, és 1 órás teniszezéssel vagy csónakázással a Bánki-tavon.


A Feldobox Élménykupon a JazzFesztivál, Advent, Karácsony és Szilveszter kiemelt időszakok kivételével bármikor felhasználható, hosszú hétvégén és nyáron csak minimum plusz 1 éjszaka foglalásával.
További éjszakák esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.


Hasznos információk

- Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 11:00 óráig, a Tó Wellness Hotel recepciójánál.
- A szállás elfoglalásánál kaució fizetendő.
- Grillezési lehetőséggel ellátott kert.
- A csónakázás és a kalandpark programok időjárás függőek.

Egyéb programlehetőségek

- Louis Armstrong Jazzfesztivál.
- Kerékpár kölcsönzés, horgászat.
- Swing&Jazz Étterem (Feldobox élménykártyával 10% kedvezmény).
- Túrázás.

Elérhetőség/Megközelítés

Tó Apartmanházak
http://www.toapartman.hu

Cím: 2653 Bánk, Petőfi út 24.
Telefon: 35/342-309, 35/342-035, 30/515-4440
E-mail: info@towellnesshotel.hu
Megközelítés: Budapesttől 65 km. A 2/a és a 2-es úton, Váctól 15 km-re, Rétság irányában Bánkig. Az apartmanok a fő utca végén, a Bánki-tó közelében találhatóak.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Jandász Katalin 2018-09-01

A szállás kitűnő volt, szép, igényesen berendezett. Tetszett a kalandparkos és a csónakázós program is. Azt kaptuk pontosan, amit az ajándék neve ígért: aktív pihenést. Egész hétvégére volt program: fürdés a tóban, csónakázás, kalandpark, bowlingozás és csocsózás a közeli pizzériában... és együtt volt a család, és minden tagja egyformán élvezte! A lányom azt mondta, amikor megérkeztünk a szállásra: - Anya, én itt egy egész hetet is eltöltenék, nem csak egy napot! Mi is így éreztük :)


Nagy Ferencné 2017-06-03

A szállás tőkéketes volt. Az apartman tágas,minden igényt kielégitő. Csodás bútorok,kényelmes ágy. Tökéletesen müködő klima!