• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 875 Ft

Családi fagyizás

A gyerekek egyik kedvenc programja a fagyizás. Elmenni és enni egy igazi olasz fagylaltot, nem csak gasztronómiai élmény, hanem családi esemény is. A Trattoria Pomo D’oro egy kiemelkedő színvonalú olasz étterem Budapesten. Fagylaltozója is igazi olasz minőséget kínál, egy kis Itáliát Magyarországon. A helyben gyártott, kézműves fagylaltok válogatott alapanyagból készülnek, nagy odafigyeléssel. A gyümölcsalapú fagylaltok mind sörbetek, tehát nem tartalmaznak tejet, friss gyümölcsből készülnek, így a laktóz érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. A tejes fagylaltok pedig felfőzés után hosszú (10 -12 órás) keverés során válnak krémes, kényeztető csodává. Ha pedig a gyerekeket kísérő felnőtteknek Olaszországról inkább a kávé jut eszükbe, ők sem fognak csalódni, hiszen eredeti nápolyi „Espresso Italiano” vagy krémes, olasz cappuccino fogyasztása közben adhatják át magukat a mediterrán életérzésnek.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

5 fő részére 3 adagos óriás fagylalt, valamint 1-1 Cardinale mix (narancs, cékla, sárgarépa, citrom) ital frissen csavart gyümölcslevekből készítve (3dl/tétel/fő) vagy 1-1 különleges olasz kávé (habos cappuccino, espresso italiano).


Hasznos információk

- Naponta megújuló kínálat, 16 különböző ízben.
- Cukormentes és laktózmentes fagylaltok is.
- Tavasztól őszig mediterrán terasz.
- Légkondicionált.
- Gyerekszék.

Nyitvatartás

Minden nap: 11:30-20:00

Elérhetőség/Megközelítés

Gelateria Pomo D’oro
http://www.pomodorobudapest.com/gelateria

Cím: 1051 Budapest, Arany János utca 12.
Telefon: 70/599-0606
Megközelítés: 15-ös busszal a Széchenyi utcai megállóig, M3-as metróval az Arany János utcai megállóig vagy a 2-es villamossal a Széchenyi térig. Autóval a legközelebbi parkolóház a Széchenyi térnél vagy a Szent István Bazilikánál.

Megtekintés térképen