• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Bérlet az Új Színházba

Budapest szívében, az Opera és a volt Balettintézet szomszédságában áll egy gyönyörű ékszerdoboz – az Újszínház épülete. A Lajta Béla tervezte, art-deco stílusú épületnek mozgalmas története van, de most biztonságos pontként várja a kultúrára szomjas közönséget. A magyar drámairodalom klasszikusai mellett kortárs magyar írók műveit is színpadra viszik. Az előadások között megtalálhatóak székely népi játékok, komédiák és tragikomédiák, misztikus tündérkalandok, történelmi és romantikus játékok, bohózatok, zenés mesejátékok, és még sorolhatnánk. Ráadásul a mai magyar színházművészet meghatározó alakjai láthatók színpadon (Pl. Csurka László, Dörner György, Esztergályos Cecília, Gregor Bernadett, Koncz Gábor, Kökényessy Ági, Szakács Tibor, Tordai Teri). Hagyja, hogy estéről estére elvarázsolják Önt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 2 nagyszínpadi előadás (7-12. sor között) + 2 stúdió előadás, amelyek szabadon választhatók az Új Színház saját előadásainak repertoárjából.

VAGY 2 fő részére 1 nagyszínpadi előadás (7-12. sor között) + 1 stúdió előadás, amelyek szabadon választhatók az Új Színház saját előadásainak repertoárjából.


Bérletéhez, a kupon ellenében a Jegypénztárban, a Közönségszervezésen, illetve a Mammutban és az Allee Bevásárlóközpontban lévő mini jegyirodákban is hozzájuthat, melyet a korábban felsorolt helyszínek bármelyikén beválthat.


Hasznos információk

- Az előadásokat másfél hónappal előre hirdetik meg.
- Az előadások általában 19.00-kor kezdődnek.
- A stúdiószínpad előadásainál a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Nyitvatartás

Változó előadásnapok. Kérjük, érdeklődjön interneten vagy telefonon.

Jegypénztár:
Hétfő-Vasárnap: 14:00-19:00.

Az előadások napján az első szünet végéig.
A további átvételi pontok nyitva tartásáról kérjük, érdeklődjön a Jegypénztárnál.

Elérhetőség/Megközelítés

Új Színház
http://www.ujszinhaz.hu

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 35.
Telefon: 1/351-1406, 1/351-1405
E-mail: szervezes@ujszinhaz.hu
Megközelítés: Az Operával szemben a régi Balett Intézet épülete mögött található. Kedvező parkolási lehetőség a Székely Mihály parkolóházban. Az M1-es metró vonalán, az Opera megálló közelében.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Licskó-Török Ágnes 2012-10-25

Egy barátunktól kaptuk az utalványt nászajándékba és az Új Színház bérletlehetőségét vettük igénybe. A 2 színdarab egyike túl mesterkélt, színpadias volt az ízlésvilágunknak, de a másik az egyik legjobb színdarab volt, amit valaha láttunk. Ennek színészi alakításai is nagyon tetszettek.