• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Az éneklés öröme

Van egy hobbi, melyet kivétel nélkül mindenki szeretne űzni. Ez az éneklés. Van, aki már világsztár, van, akinek a tollsöprűje a közönség. Ki így, ki úgy, de mindenki örömmel nyitná meg a torkát, és érezné, ahogyan a dal jó érzéssel tölti el. Ha fel kívánja ébreszteni az Önben szunnyadó Janis Joplint, Farinellit vagy Berry White-ot, vagy csak szeretné megtapasztalni a felszabadult éneklés boldogságát és felemelő erejét, mindenképpen érdemes ellátogatnia a HangDala magánének órájára, hogy az egyéni képzés során komolyabban is elmerülhessen a zene világában. Nem számítanak a bakik, nem kell tudni kottát olvasni vagy ismerni a hangokat. Itt nemcsak a bátrak tanulhatnak énekelni, hanem azok is, akiknek erre eddig semmilyen lehetőségük nem volt. Eressze hát ki a hangját!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 2 alkalom magánének óra, ahol elsajátíthatja a hangképzési technikák alapjait, vagy tökéletesítheti ének tudását.

A foglalkozás végén lehetőség van egy dalról stúdiófelvételt készíteni CD lemezre.

Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Az órák témája: hangképzési alapok, új ismeretek, gyakorlatok, amikkel drasztikus módon emelheti énekesi előadásának művészi értékét, szépségét, kifejező erejét.

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

HangDala
http://www.hangdala.hu

Cím: 1085 Budapest, Pál utca 2. fszt. 2.
Telefon: 20/335-1804
E-mail: info@hangdala.hu
Megközelítés: Corvin-negyedtől 5 perc sétára, a Mária utca és a Pál utca sarkán.

Megtekintés térképen

Videó