• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Alföldi vágta

A kalandot sokak számára a lovaglás jelenti, és ez nem véletlen, hiszen amint felpattan a nyeregbe, azonnal magával ragadja a korlátlan szabadság érzése, amelyet csak lóháton élhet át. A Geréby Kúria Hotelt *** valódi lovas terep és festői táj veszi körül, ahol testestül-lelkestül átadhatja magát a végtelen horizontnak. A lovaglás végeztével, levezetésül sétáljon egyet a hotel parkjában, és szívja magába azt a meghitt, békebeli hangulatot, amelyre mindig jókedvvel emlékszik vissza. Új élmény vár Önre, induljon hát, éljen át egy újabb kalandot, és élvezze a napot, amelyet teljes szívvel élt meg!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 óra tereplovaglás vezetővel.


A tudásszintet a lovarda méri fel és hagyja jóvá!

Hasznos információk

- Érdemes minél előbb bejelentkezni.
- Sportos, az időjárásnak megfelelõ öltözet ajánlott (Hosszú nadrág, csizma).

- Szálláslehetőség helyben:
Geréby Kúria Hotel***

- Egyéb programlehetőségek helyben:
Pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, szolárium, melegpad, kondicionáló terem, kártyaterem, asztali foci, darts, biliárd, drinkbár, nyitott úszómedence, teniszpálya, foci-, kosár-és röplabdapálya.

Nyitvatartás

Minden nap 8:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig lehet lovagolni, egész évben.

Elérhetőség/Megközelítés

Geréby Kúria Hotel***superior
http://www.gereby.hu

Cím: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.
Telefon: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056
E-mail: gereby@gereby.hu
Megközelítés: Budapesttõl kb. 70 km-re, a Cegléd irányába vezetõ leágazástól van kitáblázva a Geréby kúria kb. 4 km-re. Kecskeméttõl pedig 18 km-re.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kriston Krisztián (Rózsaszentmárton), 2018-10-27

Szép volt a környezet. Megnyugtató volt a természet csendje.


Percze Nikolett (Budapest), 2018-08-24

Az oktató kedves volt, a lovarda pedig jól felszerelt.


Kóródi Dániel (Budapest), 2017-10-14

Életemben először kipróbáltam a lovaglást. Rendkívül jól éreztük magunkat. Meg szertnénk említeni a lovas oktatók (Rónaszéki-Csejk Eszter és Szilágyi Kitti) felkészültségét és kedvességét.


Béres István (Budapest), 2017-07-22

Gyönyörű környezet, tökéletes tájékoztatás, segítőkész személyzet, hatalmas élmény. Megtaláltuk az esküvőnk helyszínét!


Majorné S. Judit (Budapest), 2016-11-04

Lovaglást és lovaskocsikázást választottuk és tökéletesen meg voltunk a programmal elégedve. Itt ültem először lovon.


Ondrék Zsanett (Budapest), 2016-10-22

A lovaglás jó volt, lehetett volna a fél óránál hosszabb, de utána a lovaskocsizás csodás élmény volt. igen igen nem Csodás helyszín, csodás pihenési lehetőség, a lovaskocsizás nagyon szép volt.


Vágó Tünde (Budapest), 2016-05-21

Mind a recepció, mind a lovarda személyzete maximálisan segítőkész, előzékeny és rugalmas volt. A szálloda, az étterem és a park is tiszta, rendezett, kellemes ottartózkodást ígér. Életemben először ültem lovon, ráadásul csodaszép környezetben, kedves emberek segítségével.


Kovács Bernadett (Budapest), 2015-12-30

A lovaglásnál és a kocsikázásnál is nagyon kedvesek voltak az oktatók, illetve a hajtó! Az ügetés nagyon izgalmas élmény. A kocsikázás nagyon szép helyen volt, még egy őzikékből álló csapat is átfutott közvetlenül előttünk!


Hefler Zoltán (Isaszeg), 2015-08-01

Kedvesek és segítőkészek voltak. Mivel soha nem ültünk még lovon a program nyújtotta másfél órás lovas túra hosszú lett volna, sőt nem is tudtuk volna végigcsinálni. Felajánlottak nekünk kiegészítésként egy sétakocsikázást, ami nagyszerű volt. Mivel egy baleset miatt késtünk, nem problémáztak rajta, hanem rugalmasan kezelték. Felejthetetlen élményben volt részünk. Már utána néztünk a szállás lehetőségeiknek, biztos visszamegyünk. Piknikeztünk, lovagoltunk életünkben először, imádnivaló volt a hely a kiszolgálás, hihetetlenül kedvesek és türelmesek voltak az ott dolgozó emberek, sétakocsikáztunk, gyönyörű idő volt. Kell ennél több?


Fényi István (Győr), 2014-09-20

Kiválóan éreztük magunkat párommal, szívesen visszamennénk még többször is! Rengeteg állatot láttunk és simogattunk a helyszínen. A lovak nagyon szépek, a táj lenyűgöző!


Fehér Tamás 2012-12-29

Két éves Hanna lányom rajong a lovakért. Lehetőség nyílt a Markó nevű póni "lovaglására." Annyira élvezte, hogy le sem akart szállni róla. Hogy ne csak a kislányunk gazdagodjon egy lovas élménnyel, a lovászfiúk befogtak két lovat és meginvitáltak bennünket egy kis kocsikázásra a Geréby Kúria környékén. Ezúton is külön köszönet érte!


Gallai Judit (2014-09-28),

Kedves, segítőkész emberek fogadtak minket, a lovász fiúk profin oktattak minket és a lovashintózást is érdekessé varázsolták. Leküzdöttem a lovakkal szembeni félelmemet.