• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

100 féle koncert

Katalógusunk ezúttal a kultúra témakörét járja körül, s ajánlataink mindegyike a színvonalas kikapcsolódás jegyében született. Ez a program azért különleges, mert saját maga alakíthatja olyanná, amilyenné csak szeretné. Ezzel a belépővel ön több mint száz hazai koncert közül választhatja ki azt, amely leginkább megfelel ízlésének, hangulatának, elképzelésének, a helyzetnek, a helyszínnek, de akár még az időjárásnak is. Ráadásul nem csupán előadók, hanem helyszínek között is válogathat, így a garantáltan kiváló élő koncertet akár egy kirándulás programpontjai közé is beillesztheti. Egy koncert mindig nagy élmény, hiszen élő zenét hallgatni igazi újjászületés. Miközben a színpadot figyeljük, s a zene ritmusára lépünk, mindig felfedezzük magunkban is a kiolthatatlan tüzet, az örök ifjúságot vagy a lélek végtelenségét. Tanulmányozza át a több mint 100 lehetőséget kínáló listánkat, és induljon neki a felejthetetlen estének!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 vagy 2 fő részére belépőjegy egy koncertre, az eseménytől és az ülőhelytől függően.

Az aktuálisan elérhető koncertek listája és a hozzájuk tartozó jegykategóriák megtekinthetők itt. Több mint 100 különböző koncert közül választhat. A listát havonta frissítjük.


Hasznos információk

- A kiválasztott koncertet érdemes minél előbb lefoglalni.
- Az élménykupon beváltása az Ibolya jegyirodában történik, a beváltáskor elérhető szabad helyek függvényében.
- A koncertek változó helyszíneken és időpontban kerülnek megrendezésre, melyről a jegyirodában kap felvilágosítást.

Nyitvatartás

Az Ibolya Jegyiroda hétfőtől péntekig 10:00-19:00 óra között, szombaton 10:00-16:00 óra között tart nyitva. Nyári időszakban szombatonként zárva tart.

Az Ibolya Jegyiroda december 23-tól január 1-ig zárva tart!

Elérhetőség/Megközelítés

Ibolya Jegyiroda
http://www.ibolyajegyiroda.hu

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
Telefon: 1/294-1014, 30/203-3867
E-mail: info@ibolyajegyiroda.hu
Megközelítés: Az 1, 2, 17, 24-es villamosokkal vagy a 281-es busszal a Mester utca/Könyves Kálmán körút megállóig. Parkolás lehetőség a bevásárlóközpont parkolójában. A jegyiroda a Lurdy-ház földszintjén, a mozival szembeni folyósón található.

Megtekintés térképen