• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Feltölthető ajándékkártya (e-mailben is kapható)

A weboldalunkon bemutatott összes élménycsomagokon felül, kínálunk egy feltölthető ajándékkártyát is, amely bármilyen Feldobox csomagra beváltható, online is.

..................... GiftBoxFeldoboxCard

A Feldobox feltölthető ajándékkártyák megvásárolhatók a www.ajikartyak.hu weboldalon, 5 különböző dizájnnal, és mindegyik elektronikus formában is kérhető.

A kártyára feltöltött összeg 1 évig levásárolható a webshopunkban és a budapesti üzletünkben. A megajándékozott maga választhat 20 féle tematikus élménycsomagunk, azaz 1500 programlehetőség közül.

Az elektronikus kártya esetében, eldöntheti, hogy Önnek küldjük emailben azonnal és Ön továbbítja a megajándékozottnak, vagy közvetlenül neki küldjük, egy Ön által megfogalmazott üzenettel. Rendeléskor beállíthatja mikor szeretné, hogy a megajándékozott megkapja az ajándékot.

A megajándékozottnak:

Online beváltás esetén a Feldobox webshopjában erre a fizetési mód megadásakor van lehetősége, és a szállítás ingyenes. Ha a kártyán lévő összeg nem éri el a kívánt vásárlási összeget, akkor a különbözetet ki lehet egészíteni más fizetési móddal (postai utánvét, banki átutalás, bankkártya).

Első használat előtt a kártya hátoldalán található kártyaszám és a lekaparható biztonsági kód megadásával kérjük, az alábbi felületen aktiválja a kártyáját.

A megadott e-mail címre tájékoztatást kap a sikeres aktiválásról, minden egyes tranzakcióról és a fennmaradó egyenlegéről, valamint értesítjük a folyamatosan bővülő beváltási lehetőségekről. Az e-mail címet bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki (Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat). Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajándékkártya szolgáltató partnereinknél nem használható fel közvetlenül, hanem a különböző élménycsomagok közül kedvére válogathat, amelyet másnak vagy saját részre ajándékozhat.

.

Kártya aktiválás


Kártya egyenleg, státusz vagy lejárat lekérdezése


Kártya letiltás