• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Feltölthető ajándékkártya

A weboldalunkon bemutatott összes élményajándékon felül, kínálunk Feldobox feltölthető ajándékkártyákat is, amelyek megvásárolhatóak a www.ajikartyak.hu weboldalon az alábbi 2 verzióban:

......................

Ilyen kártya csak a budapesti üzletünkben váltható be (sem a webshopunkban, sem a szolgáltató partnereinknél nem használható fel közvetlenül), ahol a különböző élmény ajándékaink közül kedvére válogathat. Amennyiben ilyen ajándékkártyát kapott és nem tud bejönni az üzletünkbe, keressen fel bennünket és kinálni fogunk egy távoli beváltási lehetőséget házhozszállítással.

Első használat előtt a kártya hátoldalán található kártyaszám és a lekaparható biztonsági kód megadásával kérjük, az alábbi felületen aktiválja a kártyáját. ​Egyes internet böngészők blokkolhatják az aktiválást ezért javasoljuk az Edge, Chrome vagy Firefox böngészők használatát.

A megadott e-mail címre tájékoztatást kap a sikeres aktiválásról, minden egyes tranzakcióról és a fennmaradó egyenlegéről, valamint értesítjük a folyamatosan bővülő beváltási lehetőségekről. Az e-mail címet bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki (Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat).
.

Kártya aktiválása:

 Egyenleg és érvényességi idő lekérése:


Kártya letiltása: