• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Feltölthető ajándékkártya

A weboldalunkon bemutatott összes élménycsomagokon felül, kínálunk Feldobox feltölthető ajándékkártyákat is, amelyek megvásárolhatóak a www.ajikartyak.hu weboldalon az alábbi 2 verzióban:

......................

A Feldobox feltölthető ajándékkártya bármilyen Feldobox csomagra beváltható. Pár perc alatt elküldhető emailben, és a kártyára feltöltött összeg 1 évig levásárolható a webshopunkban és a budapesti üzletünkben. A megajándékozott maga választhat 20 féle tematikus csomagunk és az 1500 programlehetőség közül.

Az e-kártyát egyszerűen megrendeli online a www.ajikartyak.hu weboldalon (itt a kék színű) és akkor eldöntheti, hogy Önnek küldjük emailben azonnal és Ön továbbítja a megajándékozottnak, vagy közvetlenül neki küldjük, egy Ön által megfogalmazott üzenettel. Rendeléskor beállíthatja mikor szeretné, hogy a megajándékozott megkapja az ajándékot.

Online beváltás esetén a Feldobox webshopjában erre a fizetési mód megadásakor van lehetősége. Ha a kártyán lévő összeg nem éri el a kívánt vásárlási összeget, akkor a különbözetet ki tudja egészíteni az Ön részére megfelelő fizetési móddal (postai utánvét, banki átutalás, bankkártya).

Első használat előtt a kártya hátoldalán található kártyaszám és a lekaparható biztonsági kód megadásával kérjük, az alábbi felületen aktiválja a kártyáját.

A megadott e-mail címre tájékoztatást kap a sikeres aktiválásról, minden egyes tranzakcióról és a fennmaradó egyenlegéről, valamint értesítjük a folyamatosan bővülő beváltási lehetőségekről. Az e-mail címet bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki (Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat). Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajándékkártya szolgáltató partnereinknél nem használható fel közvetlenül, hanem a különböző élménycsomagok közül kedvére válogathat, amelyet másnak vagy saját részre ajándékozhat.

.

Kártya aktiválás


Kártya egyenleg vagy státusz lekérdezése


Kártya letiltás