• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Feltölthető ajándékkártya

A weboldalunkon bemutatott összes élményajándékon felül, kínálunk Feldobox feltölthető ajándékkártyákat is, amelyek megvásárolhatóak a www.ajikartyak.hu weboldalon az alábbi 2 verzióban:

......................

A Feldobox feltölthető ajándékkártyák bármilyen Feldobox csomagra beválthatók a budapesti üzletünkben és a webshopunkban is. Online vásárlás esetén erre a fizetési mód megadásakor van lehetősége. Ha a kártyán lévő összeg nem éri el a kívánt vásárlási összeget, akkor a különbözetet ki tudja egészíteni az Ön részére megfelelő fizetési móddal (postai utánvét, banki átutalás, bankkártya).

Első használat előtt a kártya hátoldalán található kártyaszám és a lekaparható biztonsági kód megadásával kérjük, az alábbi felületen aktiválja a kártyáját. ​Egyes internet böngészők blokkolhatják az aktiválást ezért javasoljuk az Edge, Chrome vagy Firefox böngészők használatát.

A megadott e-mail címre tájékoztatást kap a sikeres aktiválásról, minden egyes tranzakcióról és a fennmaradó egyenlegéről, valamint értesítjük a folyamatosan bővülő beváltási lehetőségekről. Az e-mail címet bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki (Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat). Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajándékkártya szolgáltató partnereinknél nem használható fel közvetlenül, hanem a különböző élménycsomagok közül kedvére válogathat, amelyet másnak vagy saját részre ajándékozhat.

.

Kártya aktiválása:

 Egyenleg és érvényességi idő lekérése:Kártya letiltása: