• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ

Elégedettségi kérdőív

Májusi nyertesünk:
Latorcai Tünde (Budapest)
Köszönjük a beszámolót
és gratulálunk! Ajándékod
2023. május végéig vár rád.
Addig jelentkezhetsz!
(játék szabályzat itt)

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a partnereink által nyújtott
szolgáltatások minőségét, így nagyon fontos számunkra az Ön tapasztalata.

Ha Feldobox-ot kapott ajándékba, az élmény átélése után kérjük ossza meg velünk véleményét, töltse ki elégedettségi kérdőívünket! Csak pár percet vesz igénybe.


Ha az online kérdőívet gondosan kitölti, számos előnyben részesül:

 • Részt vesz havi sorsolásunkon, melyen egy fantasztikus időutazást nyerhet 2 főre, az Ön által választott kastélyszállóba.
 • 5% kedvezményt kap a következő ajándék vásárlásra. A kedvezmény egy hét után kerül jóváírásra a személyes fiókjában, a beszámoló ellenőrzése után.
 • A Feldobox Klub minden előnyére jogosult, és extra kedvezményes programtippek között válogathat, ha szereti aktívan tölteni szabadidejét.


 • KÉRDŐÍV

A csillaggal jelölt kérdéseket kérjük mindenképpen töltse ki!

Ha már regisztrált nálunk, és még nem jelentkezett be, lépjen be az oldal tetején.
Ha még nem regisztrált, hozza létre személyes fiókját, hogy az 5% kedvezményét jóvá tudjuk írni, és hogy élvezhesse a Klub minden előnyét.

Adatkezelési elveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Megteszünk minden olyan biztonsági, technikai intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A kérdőív elküldésével engedélyezi, hogy az Ön nevét helység megjelöléssel közzé tegyük honalpunkon és/vagy facebook oldalunkon, amennyiben Ön nyeri a Kastély üdülést, illetve értékelésének összefoglalójával a program beszámolók között, melyek segítenek ügyfeleinknek választani a számos élmény között.