• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 970 Ft

Novák Pince

A pécsi borvidék déli, mediterrán lankáin nagyszerű fehér és vörösborok születnek. Egy itteni szőlőskert – a Novák Pincészet - köré épült az a borászat is, amely, bár volumenét tekintve kisbirtoknak mondható, borai minőségben felveszik a versenyt a nagyobb pincészetekkel is. Illatában, zamatában gazdag, testes Cabernet Sauvignon is készül itt, melyet az elmúlt években Szigetvár város borának választottak.
Aki ide tervez borkóstoló túrát partnerével, nem fog csalódni. A látogatót családias panzió várja kiváló borokkal és kitűnő konyhával. Nem is lehet ez másként, hiszen a házigazda a borász, a háziasszony a főszakács, életük a vendéglátás és a szőlészkedés. Vendégeskedjen hát a Novák panzióban, lakmározzon kedvére, kóstolja végig a birtok nedűit és barangolja be a környék csodálatos tájait. Tegye mindezt akár 3 napon át, vagy ha úgy tartja kedve, még tovább!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 2 éjszaka a Novák Panzióban reggelivel.

VAGY 2 fő részére 1 éjszaka a Novák Panzióban reggelivel, ebéd vagy vacsora (hústál körettel vagy meleg egytálétel), valamint 1 szabadon választott palack bor.

VAGY 2 fő részére 1 éjszaka a Novák Panzióban reggelivel, 5 tételes borkóstolás (0,5 dl/fő/tétel) borkorcsolyával (sajt, dió stb.), valamint ebéd vagy vacsora (hústál körettel vagy meleg egytálétel).
A kóstolható borok: Királyleányka, Merlot, Kékfrankos Rosé, Cabernet Sauvignon és Olaszrizling vagy Zöld Veltelini.


Amennyiben szeretné itt tartózkodását meghosszabbítani vagy bort vásárolna, a pincészet 10% kedvezményt biztosít az árból a Kuponnal érkezőknek.


Hasznos információk

- Borkóstolás 18 éven felülieknek.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Kirándulási lehetőség a Szigetvári várban.
- Kitűnő vadászati lehetőség a környéken.
- A program 8 főtől indul.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Novák Pince és Panzió
http://www.novakpince.hu

Cím: 7900 Szigetvár, Rózsa-dűlő
Telefon: 73/413-491, 30/904-1201
E-mail: novakpince@novakpince.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 240 km. Az M6-os autópályán Pécsig, majd a 6-os úton Szigetvár irányában, majd a várost elhagyva a 67-es úton, Kaposvár irányában. A Zsibót táblánál jobbra, innen kb. 4 km a pincészet.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Tóth Béla 2013-12-14

Minden tökéletes volt, a fogadtatás,az ellátás minden igényt kielégítő, a vacsora pedig minőségében és mennyiségében is csodálatosvolt.


Jászai Szandra 2013-11-23

Nagyon jól éreztük magukat, a rossz idő ellenére is kellemes, meleg, otthonos környezetben tölthettünk el egy éjszakát. Bőséges és nagyon finom ételekkel, jó borokkal, kedves vendéglátókkal. Meglepően finom és hatalmas adag vacsorát kaptunk, nagyon élveztünk minden falatot, mellé a finom borokkal. A borkóstoló alatt pedig megtanultam máshogy tekinteni a borokra, sokkal tágabb lett a látóköröm, nagyon élveztem.


Dr. Fülöp Attila 2012-12-16

A bőséges vacsora és reggeli, valamint a ház finom bora minden igényt kielégítő volt! Hangulatos, családias, csendes hely, máskor is szívesen visszajönnénk.