• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Whiskey variációk (ÚJ)

Johnny Walker Gold, Chivas Regal, Nikka All Malt, 12 éves Singleton, Crown Royal, 1776 Rye, Finlaggan Single Malt, 12 éves Cardhu, Johnny Walker Blue, Big Smoke Islay 60, 10 éves Macallan, GlenDronach Cask Strength Bach no.4 54,7%. Akinek ismerősen csengenek a nevek, azt talán nem kell különösebben győzködni arról, hogy vegyen részt ezen a különleges whiskey kóstolón, s annak talán a Norlan név sem cseng idegenül. A poháré, amely különleges, puha ölelésben tartja az ízeiket kibontó, fantasztikus italokat. S magáról a helyről még nem is szóltunk. A Dohány utcában járunk egy titokzatos, elegáns helyen, annak is a szivarszobájában. Nincs alkoholtilalom, mégis úgy érezhetjük, hogy erről az élményről nem kell mindenkinek tudnia. Maradjon is a mi titkunk, a bár, a szabadulószoba, a VR playroom és a többi vendég titka. Drink me! Tudja, honnan származik ez az idézet?

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére whiskey kóstoló Norlan pohárban. 4-4 szabadon választott 2 cl-es whiskey a következők közül: Johnny Walker Gold, Chivas Regal, Nikka All Malt, Singleton 12 éves, Crown Royal, 1776 Rye, Finlaggan Single Malt, Cardhu 12 éves.

VAGY 2 fő részére whiskey kóstoló Norlan pohárban. 2-2 szabadon választott 2 cl-es whiskey a következők közül: Johnny Walker Blue, Big Smoke Islay 60, Macallan 10 éves, GlenDronach Cask Strength Bach no.4 54,7%.


Hasznos információk

- Előzetes időpontegyeztetés szükséges.
- Alkoholfogyasztás csak 18 éven felülieknek.
- A szivarszobában megengedett a dohányzás.
- A kóstoltatás különleges Norlan típusú pohárban történik.

Nyitvatartás

Minden nap: 9:00 – 2:00

Programlehetőségek a közelben

- Dohány utcai Zsinagóga
- Magyar Nemzeti Múzeum
- Bélyegmúzeum

Elérhetőség/Megközelítés

Neverland Bár
https://www.neverland.hu/hu

Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 22-24.
Telefon: 20/406-6243
E-mail: info@neverland.hu
Megközelítés: M2-vel az Astoria megállóig, onnan a Dohány utcán haladva 300 méterre található a bár.

Megtekintés térképen