• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Villányi bortúra két keréken

Érezte már, miközben autóval utazott egy borvidéken, hogy legszívesebben megállna, és kiszállna a szőlőtőkék közé? Kerékpárral ezt könnyedén megteheti! Biciklivel saját maga fedezheti fel a lankákat és buckákat, amely garantáltan emlékezetesebb élmény, mint egy kocsi belsejéből nézni a tájat, különösen akkor, ha mindezt mountainbike kerékpárokkal teszi. Ha pedig emellett a kiváló villányi borokat is felfedezné, az Ön kiindulópontja egyértelműen a Jackfall Bormanufaktúra. Legyen egy fel nem fedezett Lance Armstrong, vagy olyan, aki csupán a szórakozást keresi, ígérjük Villány tetszeni fog! Jó minőségű kerékpárutak vagy komolyabb terepek, családi pincészetek az út mentén, és kiváló borok. A kalandos kedvűeknek alkalmuk nyílik a Jackfall borai mellett a régió más pincészeteinek megismerésére, a borok, éttermek, különböző karakterek összehasonlítására, és a kerékpározással eltöltött idő révén legközelebb már jó ismerősként köszönti Önöket a villányi borvidék.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Kerékpártúra 2 fô részére borászati bemutatóval a Jackfall Pincében és 1 másik villányi pincészetben, mindegyik pincében fejenként 3 bor kóstolásával. A kerékpár egész napra biztosított.

Minimum 8 fô esetén kísérô személy biztosított. 8 fő alatt térképet és részletes útvonaltervet kapnak a résztvevôk.

Jackfall apartmanok, fogadó és kúria – helyben. Amennyiben szállást is igényel, a Jackfall Bormanufaktúra 10% kedvezményt biztosít


Hasznos információk

- Igény szerint több útvonal lehetséges. A túra hossza 8-15 km.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Borkóstolás 18 éven felülieknek.

Nyitvatartás

Egész évben, bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Jackfall Bormanufaktúra
http://www.jackfall.com

Cím: 7773 Kisjakabfalva, Fő u. 23.
Telefon: 72/492-061, 20/555-1727
E-mail: szallas@jackfall.com
Megközelítés: Budapestrôl az M6-os autópályán, majd az M60-as úton Borjád felé Villányig, onnan Kisjakabfalva kb. 3 km.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Fenyvesi Zoltán 2017-04-22

A Jackfall Bormanufaktúra csodálatos helyszín. Gyönyörűen felújított apartmanjai és szobái kényelmesek és tiszták. A környezet pazar! A kiszolgálás és vendéglátás hibátlan. A borok szenzációsak.


Kajdon Andics Mónika 2013-07-26

A Jackfall apartmanokban a szoba tiszta, modern és minden igényt kielégítő volt.A központi rész hangulatos, bájos falusi idill.Életem egyik legjobb csülkös bablevesét ettem a Fülemüle csárdában.