• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Tokaji Borecet Manufaktúra

Különleges kirándulásra hívjuk, olyan gourmet kalandra, amelyből nincs több az országban. A bodrogkeresztúri Borecet Manufaktúrában mindent megtudhat arról, hogyan készülnek a legnemesebb ecetek. Az adalékanyag nélkül, természetes alapanyagokból gyártott, tölgyfahordóban érlelt különlegességek közül itt, a tokaji borvidéken a borecetet tekinthetjük a legjellemzőbb terméknek, de a manufaktúra ezen felül kiváló balzsameceteket, gyümölcseceteket kínál. A Borecet Manufaktúra mellett található az Acetánia Múzeum, ahol vezetett túra keretében ismerkedhet mélyebben a különleges nedűkkel. A program zárása ugyancsak igazi kuriózum. Öt tételből álló gourmet falatkák elfogyasztása mellett kóstolhatja meg az ország legpompásabb eceteit, köztük a legendás aszúágyon érlelt borecetet is, amely egy kicsit talán Széll Tamás dicsőségéhez is hozzájárult a Bocus d’Or versenyen.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére a Borecet Manufaktúra, illetve az Acetánia Múzeum és Látogatóközpont megtekintése vezetett túra keretében, a program zárásaként korlátlan számú borecet kóstolása ecetmester társaságban, gourmet ízelítővel.

Gourmet ízelítő tartalma: 2,5 dl Shrubbie (gyümölcsös balzsamecet alapú szénsavas üdítőital), sajttál (különböző sajtokból, dressinggel), grill falatok, friss saláta porció, sütemény, kávé/tea infusions (balzsamecet ízesítéssel).


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- A program időtartama kb. 2 óra.
- A kínált italok és borecetek alkoholmentesek.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:00
Egyéb időpontban: egyeztetés alapján

Elérhetőség/Megközelítés

Tokaji Borecet Manufaktúra
http://www.borecet.hu

Cím: 3916 Bodrogkeresztúr, Tarcali utca 22.
Telefon: 30/652-0654
E-mail: info@borecet.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 220 km. Az M3-as autópályán, majd az E79-es úton Felsőzsolcáig, onnan Bodrogkeresztúr a 37-es úton kb. 43 km. A település központjában ki van táblázva az irány.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Rékai Jánosné (Miskolc), 2018-07-13

A balzsamecet történetéről szóló videó nagyon érdekes volt.