• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 875 Ft

Kincskeresés a Balatonon

Egy ragyogó, forró nyári napon mi lehet kellemesebb, mint nekieredni a víznek, és egy csodaszép vitorlás fedélzetén élvezni a napsütést, szelni a hűs habokat, miközben gyerekeink vidám kalózcsapatot alkotva elveszett kincsek után kutatnak? A siófoki T Flotta kétárbocos tengerjáró jachtja, a Talizmán és személyzete várja a kikapcsolódni vágyó felnőtteket és az izgalmakra éhes gyerekeket. Családi programnak tökéletes az egy órás balatoni barangolás, melynek során a kis kalózok élmény gazdag jelmezes játék közben ismerkednek meg a víz élővilágával, kóstolnak bele a tengerészek életébe és könnyen lehet, hogy miután megfejtették a kincses térkép titkát visszatérő matróztanoncai lesznek a Talizmánnak. A programot végül nosztalgikus vonatozás zárja és teszi még emlékezetesebbé. Ne is gondolkodjanak hát sokat, ha szeretik a napfényt, a vizet, a mérsékelten aktív pihenést és a fehér vásznakat, trombitálják össze a kis kalóz csapatot, és irány a hullámok!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 2 gyermek részére 1 órás kincskereső kalózprogram a Talizmán tengerjáró hajón + 1-1 jegy a Talizmán City kisvonatra.

VAGY 2 felnőtt és 2 gyermek részére 20 perces motorcsónakázás.

VAGY 2 fő részére 1 óra privát vitorlázás hajóvezető nélkül. Hajóvezetői díj külön fizetendő. (Balatonfüredről is)


Hasznos információk

- Előzetes helyszín- és időpontegyeztetés szükséges.
- A program időjárásfüggő.
- Kényelmes szabadidős öltözet ajánlott.
- Kalózjelmez biztosított a gyerekeknek.
- A kisvonat menetrendjét a partner honlapján lehet megtekinteni.
- Magyar és angol nyelven egyaránt.

Szálláslehetőség a környéken

Művész Üdülő (Feldobox élménykártyájával 15% kedvezmény).

Nyitvatartás

Májustól október végéig előzetes egyeztetés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

T Flotta
http://www.tflotta.hu

Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő
Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208
E-mail: info@tflotta.hu
Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Somlainé Kiss Viktória 2018-08-01

Telefonon is segítőkészek voltak, és minden pontosan és flottul zajlott. A hajó kapitánya külön előre ültette a kislányomat a hajó orrába, ahonnan egyedi látvány nyílt a Balatonra. Köszönjük a Talizmán T Flotta Hajózási Társaságnak a klassz élményt, a kedvességet a személyzet részéről és a lehetőséget a kislányomnak, aki azóta is az egyik legjobb nyaralási emlékei között említi, amikor a motorcsónak orrában, legelöl ülhetett.


Józsa Levelnte 2014-08-01

Csodás egyedi programot kapott a család, felejthetetlen motorcsónakázáson vehettünk részt.Rugalmasak és segítőkészek voltak, ránk szabták a programot. Mindenkinek ajánljuk az izgalmas, adrenalin-dús motorcsónakázást a Balaton hullámain!