• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 875 Ft

Színház gyerekeknek

A Karinthy Színház Buda egyetlen folyamatosan játszó kőszínháza, mely egyszerre kínál nézőinek kulturális élményt és felhőtlen szórakozást.  Az örökké élő színház varázsa nem csak a felnőtt korosztályt ejti rabul, a fiatalok számára is érvényes, felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg az idelátogatókat. Az ifjabbaknak szóló előadások sokszínűsége biztosítja, hogy a jövő nemzedékei is színházat szerető, és színházat értő nézőkké váljanak. A mély érzelmek, a humor, az örökérvényű gondolatok soha nem mennek ki a divatból, állandó részei az emberiség kultúrájának. A Karinthy Színház színpadán a legkiemelkedőbb magyar művészek állandó jelenléte biztosítja a magas színvonalú szórakozást. Mikor felgördül a függöny, feltárul előttünk egy másik világ, amelynek segítségével könnyebben megérthetjük a saját életünket is.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

5 db belépőjegy bármelyik szabadon választott mesejátékra, kivéve a Rozsda lovag előadás, amire 4 db belépőjegy váltható, a szabad helyek függvényében. A jegyek megoszthatók több fő között.


Hasznos információk

- A jegyeket a színház jegypénztárában tudja igényelni.
- Érdemes a kiválasztott előadásra minél előbb lefoglalni a jegyeket.
- Kérjük, érkezzen időben az előadásra.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 14:00-19:00.
Hétvégén és előadásnapokon: 14:00 órától az előadás első szünetéig.

Elérhetőség/Megközelítés

Karinthy Színház
http://www.karinthyszinhaz.hu

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 130.
Telefon: 1/203-8994
E-mail: info@karinthyszinhaz.hu
Megközelítés: A Móricz Zsigmond Körtértől a 19 és 49 villamosokkal a Csóka utca megállóig. Parkolási lehetőség a színház előtt az utcán.

Megtekintés térképen