• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 850 Ft

Szent Gaál Kastély és Borház

A szekszárdi borvidék egyik méltán országos és nemzetközi hírű pincészete a Szent Gaál. Boraik a világ legjelentősebb versenyein is érmeket szereznek, a tájegységre jellemző kadarkát pedig nagy körültekintéssel, modern szemlélettel emelték újra méltó helyére a magyar vörösek között.
A pincészet nem csupán kiváló borokkal, hanem gyönyörű kúriával is rendelkezik, ahonnan csodaszép parkra, dús szőlőtőkékre, mesebeli tájra nyílik kilátás. Itt kóstolhatják a Szent Gaál Pincészet borait, és egy kellemes sétát is tehetnek a gyönyörű birtokon, ha kedvük tartja. A pincészet borait, ha otthon is élvezni kívánja, a gazda természetesen kedvezményesen kínálja a betérő vendégnek.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

4  fő részére 6 tételes prémium borkóstolás (0,5 dl/fő/tétel) a Szent Gaál Pincészetben borkorcsolyával (pogácsa és sajt), pincelátogatással és a feldolgozó üzem meglátogatásával. A kóstolható borok: Kadarissimo , Obsessio, Bikavér Válogatás, Merlot, Cabernet Sauvignon Válogatás és Passionata .

Amennyiben szeretne bort vásárolni, a pincészet 20% kedvezményt biztosít.


A következő program a Kastélyszálló felújítása miatt átmenetileg nem vehető igénybe: 2 főre 1 éjszaka reggelivel és szauna használattal, valamint pincelátogatás és a borfeldogozó üzem meglátogatása tartályos kóstolással a Szent Gaál Pincészetben.


Hasznos információk

-    Borkóstolás 18 éven felülieknek.
-    A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
-    Ingyenes zárt parkoló.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Szent Gaál Kastély és Borház

Cím: 7173 Zomba, Szentgál-szőlőhegy 83.
Telefon: 74/431-256
E-mail: info@szentgaal.hu
Megközelítés: Budapesttől 150 km. Az M6-os autópályán Pécs irányában, majd Szekszárd előtt letérve a 6-os, majd a 65-ös úton a Szentgál-szőlőhegyig.

Megtekintés térképen