• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Szelfizz múzeumban!

Ha készített már szelfit akkor azért, de ha esetleg még nem vagy csak titokban, akkor pedig azért kell ellátogatnia az Európában is egyedülálló Szelfi Múzeumba! Hiszen mi másért jött volna létre egy egész múzeumnyi szelfi helyszín, ha nem másért mint, hogy belépjen ebbe a flamingókkal és unikornisokkal elvarázsolt Alice-féle csodaországba, belevesse magát a Willy Wonkát is meghazudtoló cukormedencébe, ahol egyetlen teendője van csupán: kikapcsolódni, jól érezni magát és megörökíteni ezeket a pillanatokat! A nem mindennapi installációk két szinten, 400 m2-en, ráadásul 11 különböző, tematikus szobában kerültek kialakításra, önmagukban azonban kevesek, csak akkor kelnek igazi életre, ha belép ezekbe az aprócska világokba! És ha a rendelkezésre álló 90 percben elfáradna, megpihenhet a múzeum élménycukrászdájában, néhány szemkápráztató sütemény társaságában. Kétségünk sincs afelől, hogy a szürke hétköznapok egy pillanat alatt elillannak, egyre vigyázzon csupán, hogy utána ne lássa rózsaszínben a világot!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére belépő a Szelfi Múzeumba.


Hasznos információk

- A jegyek 90 perces tartózkodásra jogosítanak fel.
- Fényképezőgépét ne hagyja otthon!
- Élménycukrászda/ bár helyben.

Nyitvatartás

Minden nap: 10:00 -18:00

Elérhetőség/Megközelítés

Szelfi Múzeum
https://www.szelfimuzeum.hu

 • Szelfi Múzeum 1

  Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 43.
  E-mail: info@szelfimuzeum.hu
  Megközelítés: M1-es metróval, a 105-ös busszal, vagy a 70 és 78-as trolikkal az Opera megállóig, ahonnan 3 perc sétára található, vagy a 4-6-os villamosokkal a Király utcáig, ahonnan 6 perc alatt érhető el gyalogosan.

  Megtekintés térképen
 • Szelfi Múzeum 2

  Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 40.
  E-mail: info@szelfimuzeum.hu
  Megközelítés: M2-es metróval/ 4-6-os villamossal a Blaha Lujza térig, innen az Erzsébet híd irányába 2 perc sétára található.

  Megtekintés térképen