• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Széchenyi fürdő

A fürdőzés élménye olyan különleges élvezet, ami hétről hétre garantáltan visszacsalogatja. Egyesíti a lazulás, a gyógyító vízkúra, a relaxáció és az időtlen kikapcsolódás jótékony hatásait. Budapest igazán nincs szűkében a gyógyvizeknek és az erre épült gyönyörű, patinás fürdőknek. Ezek közül is külön említést érdemel a Széchenyi Gyógyfürdő, mely Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, Pest első fürdője, melyben ma már rengeteg, különböző hőmérsékletű termál medence, élményfürdő, gőz, szauna található gyönyörű, békebeli környezetben, és igénybe vehető szinte az összes fürdőhöz köthető gyógyszolgáltatás. Itt olyan világba csöppen, ahol könnyű és élvezetes kikapcsolódás vár Önre. Úszva lebeghet át korokon, stílusokon, és újjászületve távozik majd.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére szekrényes belépő a Széchenyi fürdőbe hétköznap.


Figyelem:
Átmenetileg a belépőket az élménykupon ellenében csak a Feldobox irodában lehet átvenni munkanapokon, vagy postai úton előre elküldve az élménykupont, annak beérkezését követően pedig online jegyet tudunk biztosítani e-mailben.
A beváltással kapcsolatos probléma tőlünk független, szíves elnézésüket kérjük a kellemetlenségekért.

Hasznos információk

- A belépőket csak a Feldobox irodában lehet átvenni munkanapokon, az élménykupon ellenében vagy postai úton a fent leírt módon.
- A törülközőt, papucsot és fürdőruhát ne felejtse otthon.

Nyitvatartás

A jegyeket munkanapokon tudja átvenni a Feldobox irodában az élménykuponjával.
Címünk: 1027 Budapest, Bem rakpart 56. Fsz. 1.

Elérhetőség/Megközelítés

Széchenyi Fürdő
http://www.ticket.info.hu

Cím: Széchenyi fürdő 1146 Budapest, Állatkerti krt. 11.
Telefon: 1/317-2754, 1/317-1377
E-mail: info@hungariagroup.com
Megközelítés: A Széchenyi fürdő az M1 metró Széchenyi fürdő állomásnál található.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Zsemberovszky Mária (Budapest), 2020-01-25

A Széchenyi fürdőben voltunk, most jártam ott először. Nagyon jól éreztem magam. Sajnos nagyon sokan voltak. A szaunák tetszettek a legjobban.


Hujber-Siraj Anna (Budapest), 2019-12-18

Csodálatos élmény! Sokat nevettem. Boldogság érzésem lett.


Makker Cintia Petta (Budapest), 2019-12-01

Egyszerű és gyors volt az élménykártya beváltása. 1000 éve nem voltam a Széchenyi fürdőbe, így szuper volt újra, egy hidegebb napon menni, mikor még kellemesebbnek tûnik a langyos/meleg víz.


Szalai Eszter (Budapest), 2018-07-26

A szolgáltatás teljesen rendben volt, az élménykártya beváltása macerás picit. Igazi kikapcsolódás.


Sörös-Kiss Szilvia (Naszály), 2017-02-17

Gördülékenyen zajlott a belépés, segítőkész volt a személyzet, a fürdőben tartózkodás is kellemes kikapcsolódást és különleges élményt nyújtott. A kellemes miliő, a fürdő varázsa, a gyógyvíz jótékony hatásai mind nagyon tetszett.


Banga Zita (Diósd), 2016-11-01

A Széchenyi fürdő régi szép építészeti stílusának köszönhetően egy igazán hangulatos relaxaló fürdőzésben volt részem. Teljesen véletlenül öszefutottam egy régi barátommal es nagyon jót beszélgettünk a kinti fűtött medencében a hűvös novemberi napon.


Loborik Tímea (Pásztó), 2015-10-29

Sajnáltuk, hogy felújítási/karbantartási munkák miatt egyes részek nem voltak használhatóak. De tudjuk, erről senki nem tehet, mi érdekeinket szolgálja. Nem kellett sem az órát nézni, sem a gyermekeinkre figyelni. "Kettesben" voltunk és a sötét égbolton láthattuk feljönni a teliholdat, miközben a hűvös esti órákban a 38 fokos vízben ücsörögtünk! :)


Boros Katalin 2013-10-31

A Széchenyi-fürdőben nagyon segítőkészek voltak, és vigyáztak az értékeinkre is, így nyugodtan pihenhettünk.Egész napos pihenés volt. Feltöltődtünk.


Dr. Magyar Katalin 2013-05-28

A Széchenyi Fürdő igazán reprezentatív intézményünk, szép és jó. Az 5 éves unokám is velünk volt és azt őszintén sajnáltuk, hogy nincs gyerekmedence. Ez hiányzott. Egyelőre kevés az ismeretem a Feldobox rendszeréről, hiszen csak az ajándékomat használtam el (örömmel), a Klubba pedig csak most léptem be. Kíváncsian várom a lehetőségeket és szívesen fogom használni.


Benkő Dorottya 2012-12-28

A recepción nagyon segítőkész volt a hölgy, látta, hogy még nem jártunk ott, ezért többször, részletesen elmagyarázta, hogyan jutunk le az öltözőkhöz. Az öltözőben egy fiatal, sportos és energikus fiatalember igazított minket útba a fülkéinkhez. Szép, tiszta, kulturált öltöző állt a rendelkezésünkre. A medencékhez könnyen eltaláltunk, nagyon kellemes, higénikus volt. Sajnos nagyon sokan voltak a fürdőben, hiszen az ünnepek között mentünk, így például a pezsgőfürdőt nem is tudtuk kipróbálni. A kültéri medence nagyon hangulatos volt, kellemes társasággal. A szauna ebben a téli hidegben pedig kifejezetten jól esett. Bár sajnos a törölközőmet valaki elvitte, ami egy kicsit megkeserítette a bejutást az öltözőkig. Távozáskor az öltözőben a fiatalember kedvesen érdeklődött a felől, hogy hogyan éreztök magunkat majd udvariasan elköszönt. Nagyon jól éreztük magunkat. A párommal együtt átélt közös élmény megerősítette a kapcsolatunk és azóta is boldogan gondolunk vissza erre a programra.


Rádi András 2012-12-28

Itt volt első közös fürdőzésünk 7 éve, jó volt egy kis nosztalgia! És hogy visszatérhettünk, mert elég rég volt már rá lehetőségünk! Lassan végre oda nőlnek a gyerekek, hogy el tudunk menni 2-4 órára, de akár babysitter szolgáltatással is kiegészőlhetne! Persze most már a családi programok is aktuállissá vállnak!