• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 990 Ft

Szarvasgomba workshop

Szereti a szarvasgombát? A csokoládéról nem tud lemondani? Ön is úgy gondolja, hogy az olasz konyha minél behatóbb megismerését kötelezővé kellene tenni? Akkor jókedvű és rendkívül inspiráló kóstolóra hívjuk. Vegyen részt kreatív kóstoló programunkon, és látogasson el az Ursa Maiorba, ahol nem csupán finom falatokat, szarvasgombás ínyencségeket, illetve olasz különlegességeket kóstolhat, hanem maga is részt vehet a csemegék előállításában. A szarvasgomba a legkülönlegesebb gombafajta, igazi fűszer, felébreszti az érzékeket és elvarázsolja az ízlelőbimbókat. Figyelje meg és sajátítsa el a Fingerfood-ok, a szarvasgombás trüffel, vagy az Orecchiette készítésének folyamatát. Kóstoljon páratlan ízkombinációkat, és térjen haza élményekkel gazdagon. Vagy tanulja meg a borpárosítás fortélyait, és az egyszerű, mégis különleges fogások elkészítését minőségi alapanyagokból.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére szarvasgomba workshop, három tételes borkóstolóval, valamint szarvasgombás trüffel 85%-os Perui csokoládéból, valamint fingerfood és orecchiette készítés.

Figyelem! A program átmenetileg nem elérhető, kérlek válasszon másik programot!

Hasznos információk

- A workshop körülbelül 2-2,5 órás.
- A tanfolyamhoz minden eszköz biztosított.
- Az elkészített ételek hazavihetőek.
- A jelentkezés online is lehetséges.

Nyitvatartás

Folyamatosan változó. Kurzusok jellemzően hétvégén, reggel 9:00 és este 21:00 óra között. Kérjük, érdeklődjön telefonon, vagy interneten.

Elérhetőség/Megközelítés

Ursa Maior Kreatív Műhely
http://www.kreativ.ursamaior.hu

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 92.
Telefon: 31/783-7579
E-mail: info@ursamaior.hu
Megközelítés: 9/ 109-es autóbuszokkal a Nagyszombat utcáig, vagy a 17/ 41-es villamosokkal a Katinyi mártírok parkja megállóig. Az állomásoktól pár perc sétára található.

Megtekintés térképen

Videó