• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Stretching és Body-ball (ÚJ)

Nem fogja megbánni, ha ezt a programot választja, hiszen amellett, hogy élhet a választás szabadságával programjainkat illetően, itt három, jobbnál jobb mozgásforma közül választhat. Stretching-gel kipróbálhatja a teljes testnyújtást, ahol tapasztalt oktató segítségével, nemtől és kortól függetlenül egyéni nyújtógyakorlatokat sajátíthat el. A body-ball órákon a core-izmok megdolgoztatása mellett lehetősége adódik egyensúlyának fejlesztésére, izomformálásra és egy óravégi ball-stretch-re is. Ha még nem hallott erről a technikáról, úgy megérett az idő a kipróbálására! Végül, de nem utolsósorban a CreaCircle keretében pedig kreatív köredzésen vehet részt, melyre a helyek limitáltak és egy-egy edzés alkalmával is gyorsan fogynak. Az oktató sokszor tett már tanúbizonyságot kreativitásáról és elhivatottságáról, számos megjelenés és szereplés mellett újabbnál újabb technikák kialakítására törekszik, mindezt állandó vendégei és az edzeni vágyók igényeinek kielégítése végett.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

12 alkalmas basic edzés bérlet, szabadon választva a következők közül: stretching, body-ball, köredzés (megosztható több fő között).


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges legalább 24 órával a foglalkozás előtt.
- Nőknek és férfiaknak egyaránt.
- Nincs korhatár.
- Ajánlott a kényelmes sportruházat.
- A felszerelések biztosítottak.
- Érdemes a foglalkozás előtt negyed órával megérkezni.

Nyitvatartás

Változó időpontokban. Az órarend megtalálható partnerünk honlapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Korall-Fitt
http://www.fitnessfehervar.hu

Cím: 8000 Székesfehérvár, Megyeház utca 12.
Telefon: 70/638-3355
E-mail: korall-fitt@hotmail.com
Megközelítés: Székesfehérvár belvárosában a Budai útról a Várkörútra, onnan pedig a Petőfi utcára kanyarodva érhetjük el a helyet. Érdemes a Petőfi utcában parkolni és innen megközelíteni gyalog a Megyeház utcát.

Megtekintés térképen