• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Sporthajózás a Dunán

Sétáljon ki a Duna partjára, nézzen a távolba, és gondoljon arra, amint vadul szeli a folyót. Ha kedvet érez hozzá, most mindjárt be is pattanhat egy Runabout cirkálóba, és kipróbálhatja, milyen érzés egy napos délutánon maximális sebességgel nekivágni a Dunának, és önfeledten szántani a hullámokat. A Runabout hajókat ugyanis éppen erre találták ki. Könnyűek, fürgék, áramvonalasak és engedelmesek. Ahogyan a nevük is elárulja, vízi kalandokra termettek, és akkor vannak elemükben, ha hullámról hullámra szökellhetnek. Ezt az élményt egy társával most Ön is átélheti, sőt a kétszemélyes hajótúrát megelőzően, bevezetőként megismerheti ezeknek a kiváló sporthajóknak a történetét és a működését, valamint elsajátíthatja a hajózás alapjait. Aztán indulhat is a kirándulás, várja Önt a folyó és a sebesség, tegye hát fel a napszemüvegét, dőljön hátra, élvezze, hogy szembe megy a széllel, és vegye fel a hullámok ritmusát.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

A program már nem elérhető, kérjük válasszon másik lehetőséget!


Hasznos információk

- Időpont és helyszín egyeztetés szükséges.
- 4 főtől induló program. A szolgáltató egyéni vendégeit 4 fős csoportokba szervezheti
- Sportos, az időjárásnak megfelelő öltözet ajánlott.

Nyitvatartás

A partnerrel egyeztetett hétköznapi időpontban, megfelelő időjárás mellett (télen nem lehet igénybe venni ezt a programunkat).

Elérhetőség/Megközelítés

Twinport Marines
http://www.baylinerboat.hu

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 190.
Telefon: 70/ 450-0900
E-mail: office@baylinerboat.hu
Megközelítés: Egy Budapest környéki kikötõnél, a partnerrel egyeztetett helyszínen.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Barcza Emőke (Budapest), 2010-10-03

Érkezésünket követően azonnal élvezhettük a sporthajózás örömeit, a "Kapitány" pedig történetekkel szórakoztatott bennünket. Csodálatos élmény volt, remek volt a "Kapitányunk"! Tényleg igazi élmény volt!


Máthé Mónika (Budapest), 2009-08-22

Mindig is ki szerettem volna próbálni a sporthajózást, és a Kaland-al most lehetőségem nyílt rá. A Twinport tulaja nagyon kedves volt, részletes információt nyújtott a hajózással kapcsolatban, figyelt ránk, kívánságainkra. Soha eddig nem tapasztalt érzés, felejthetetlen élmény!