• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Sétahajózás a Balatonon

Egy ragyogó, forró nyári napon mi lehet kellemesebb, mint nekieredni a víznek, és egy csodaszép vitorlás fedélzetén élvezni a napsütést, szelni a hűs habokat, és gyönyörködni a Balaton part lélegzetelállító panorámájában? A siófoki T Flottánál a Balaton egyik legnagyobb vitorlása, a két árbocos csodaszép tengerjáró motoros yacht, a Talizmán várja a hullámokat meglovagolni és kikapcsolódni vágyó kis társaságokat. Akár családi programnak vagy dupla randinak is tökéletes az 1 órás balatoni barangolás a 39 fős romantikus két árbocoson, és könnyen lehet, hogy visszatérő matróztanonca lesz a Talizmánnak.
Ne is gondolkodjanak hát sokat, ha szeretik a napfényt, a vizet, a mérsékelten aktív pihenést és a fehér vásznakat, trombitálják össze a kis csapatot, és irány a hullámok!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 órás sétahajózás a Talizmán Sétahajón 4 fő (felnőtt vagy gyerek) részére

VAGY 20 perces motorcsónakázás 2 fő részére.


Hasznos információk

Kényelmes, sportos öltözet ajánlott.

Nyitvatartás

Májustól szeptember végéig, naponta.
Az indulási időpontok megtekinthetők a partner honlapján.

Elérhetőség/Megközelítés

T Flotta
http://www.tflotta.hu

Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő
Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208
E-mail: info@tflotta.hu
Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Herendi Virág 2013-08-09

Felejthetetlen élmény volt a lenyugvó Nap és a Balaton lágy ringatózása! Annyira élveztük, hogy még egyszer elmentünk. A hajó a Balaton közepére vitt minket, a személyzet nagyon kedves volt, még a hajót is kormányozhattuk a párommal. Megkérték a kezem!


Kasza Kálmán (Budapest), 2011-07-06

A T-Flotta vitorlás programjára a párommal mentem el. Az udvarias, barátságos kapitányunk bevont minket is a hajó vezetésébe, kormányzásába, és tovább tartott az út, mint az ajándék szerint kellett volna ca +1ó. Ez a kellemes, közös élmény nagy örömet szerzett számomra.