• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 875 Ft

Seholsziget Élménypark

Felejthetetlen program az egész család számára! A város nyüzsgését maguk mögött hagyva itt kicsik és nagyok festői környezetben tölthetik aktívan a napjukat, és gazdagodhatnak számtalan élménnyel. A Seholsziget Élménypark olyan, mint egy mindentől távoli, apró mesevilág, ahová a valóságból egy függőhídon át vezet az út. Innentől kezdve aztán kalandból nincs hiány: lovaglás, lovaskocsizás, kézműveskedés, íjászat, kovácsolás, különböző korú gyerekek számára létesített játszóterek, mini állatkert, állatsimogató, kisvonat, erdei madárösvény teszi örök emlékké az itt töltött családi napot. A kicsiknek bizonyosan tetszeni fog!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 2 gyerek részére családi belépőjegy, élményvonatozás a Tincsi Lokomotívval, 15 perces sétakocsikázás Nőtincsen, valamint a gyerekeknek 1-1 program szabadon választva a következőkből: kézműves program, íjászat vagy a lovaglás kipróbálása.

VAGY 3 fős családnak belépő az élményparkba, valamint 1 éjszaka szállás a Csillagfény táborban, valamint 15 perces sétakocsikázás Nőtincsen, vagy élményvonatozás a Tincsi Lokomotívval.


Hasznos információk

- Szállásra bejelentkezés 14:00-tól, kijelentkezés 10:00-ig.
- A Postakocsi vendégház apartman jellegű, fűthető.
- A többi szálláslehetőség esetén közös wc és zuhanyzó, valamint nyílt sütőhely áll rendelkezésre. Nem fűthető ezért szezonális jelleggel vehetők igénybe.
- Ágynemű bekészítés a Postakocsi vendégházban, a többi szállás esetén hálózsák szükséges (Térítés ellenében bérelhető).
A Csillagfény tábor szállás nem fűthető, ezért szezonálisan vehető igénybe.
- Érdeklődjön foglaláskor a lehetőségekről és a programokról.

Nyitvatartás

Iskolaidőben hétköznap: 9:00 - 17:00. Iskolaidőben hétvégén és tanszünetekben minden nap: 10:00 - 18:00. November 1-től Március 1-ig zárva.

Elérhetőség/Megközelítés

Seholsziget Élménypark
http://www.seszi.hu

Cím: 2610 Nőtincs, Diófa u. 41.
Telefon: 20/329-2422, 20/941-5505
E-mail: info@seszi.hu
Megközelítés: Budapesttől 60km-re, Vác irányába az M2 autópályán és a 2-es főúton Nőtincsig.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Klein Marianna Áporka 2018-09-23

Négyen mentünk, két gyerekkel és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, nagyon tetszett a hely és a kiegészítő szolgáltatások is, mint a kisvonat és a lovaglás. Aranyos állatokat láttunk és simogattunk, a gyerekeknek nagyon tetszettek a játszóterek. Még biztos visszatérünk!


Karacs Viktória 2017-07-25

Abszolút kellemes meglepetés volt a park felszereltsége, az ott dolgozók odafigyelése, kedvessége. Kaptunk egy napot a természetben aktív kikapcsolódásra, feltöltődésre. Nemcsak a gyerekek, mi sem nagyon akartunk hazamenni 6 eltöltött óra után.


Sólyom Gábor 2016-06-30

Nagyon jó élmény volt a mi családunknak a Seholsziget Élménypark, benne a sok játszótér és a mini állatkert. Családunk a Jurtát vette igénybe, felszereltsége modernebb volt, ágyakon lehetett aludni. Az ottani kakaduval is beszélgettünk.