• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Repülőtárlat

Egy családi program sikerének legfőbb titka, hogy az kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekfeszítő és izgalmas legyen. Egésznapos családi kirándulásra hívjuk, különleges helyre, ahol feltárul Önök előtt a magyar repüléstörténet. Ha Ön szolnoki, a célhelyszín nincs messze, ám ezért a nevezetességért érdemes nagyobb utat is megtenni. A RepTár repüléstörténeti kiállítóhely 60 000 m2 területen várja a látogatókat. Az itt található restaurált, muzeális értékű hadirepülőgépek, helikopterek, légvédelmi és haditechnikai eszközök, hajtóműmodellek, és a hazai repüléstörténet egyéb relikviái Kelet-Európa legnagyobb katonai repüléstörténeti gyűjteményét képzik, s mindez gyönyörű, átlátható, logikus rendben, részletes specifikációval tárul a vendég elé. A gépek mellett megannyi interaktív és elektronikai eszköz, akadálypálya, játszótér és 4D mozi kínál különleges élményt. A hatalmas kiállítás bejárása után kiváló étterem várja finomságokkal, egészséges gyerekmenüvel, a RepTár üzletéből pedig biztosan nem távozik üres kézzel az, aki szeretné, hogy kézzelfogható emléke maradjon erről az izgalmas családi napról.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére belépő a Reptárba + Pilótapont használata.


Hasznos információk

- Minden nap 15 órakor, hétvégente 11:30-kor is ingyenes idegenvezetés.
- Fényképezőgépét ne hagyja otthon!
- Egyéb élményelem: katonai akadálypálya, csúszópálya.

Nyitvatartás

Kedd – Vasárnap: 10:00 - 18:00
Hétfő: Zárva

Elérhetőség/Megközelítés

Reptár – Szolnoki Repülőmúzeum
http://www.reptar.hu

Cím: 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.
Telefon: 56/781-530, 56/781-539
E-mail: reptar@reptar.hu
Megközelítés: Budapesttől 111 km-re. A 4-es, majd a 32-es úton Szolnokig. Szolnokon belül a József Attila útról nyílik az Indóház utca, amin jobb kéz felé esik a múzeum.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kalmár Tamara (Váncsod ), 2023-08-28

Fantasztikus élményt nyújtott a Reptár! Minden kisgyermekes családnak ajánlom, vagy azoknak, akik rajonganak a repülőkért! Akár osztalykirándulás alkalmával is el tudom képzelni.


Cselényi Fruzsina (Várpalota), 2023-08-13

A hely szuper, kicsinek és nagynak is élvezhető egész napos program. Az ajándékkártya a belépőn túl szuper dolgokat, nagyon jó kis élményeket tartalmaz.


Fejes Adrienn (Budapest), 2022-12-29

Mindenki kedves volt, lehetőség volt hogy két extra programot (szimulátor), a gyerek vegye igénybe két egymást követő időpontban. Kisfiam örült nagyon, és nekünk felnőtteknek is nagyon érdekes volt a program.