• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 900 Ft

Repülőmúzeum

Egy családi program sikerének legfőbb titka, hogy az kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekfeszítő és izgalmas legyen. Egésznapos családi kirándulásra hívjuk, különleges helyre, ahol feltárul Önök előtt a magyar repüléstörténet. Ha Ön szolnoki, a célhelyszín nincs messze, ám ezért a nevezetességért érdemes nagyobb utat is megtenni. A RepTár repüléstörténeti kiállítóhely 60 000 m2 területen várja a látogatókat. Az itt található restaurált, muzeális értékű hadirepülőgépek, helikopterek, légvédelmi és haditechnikai eszközök, hajtóműmodellek, és a hazai repüléstörténet egyéb relikviái Kelet-Európa legnagyobb katonai repüléstörténeti gyűjteményét képzik, s mindez gyönyörű, átlátható, logikus rendben, részletes specifikációval tárul a vendég elé. A gépek mellett megannyi interaktív és elektronikai eszköz, akadálypálya, játszótér és 4D mozi kínál különleges élményt. A hatalmas kiállítás bejárása után kiváló étterem várja finomságokkal, egészséges gyerekmenüvel, a RepTár üzletéből pedig biztosan nem távozik üres kézzel az, aki szeretné, hogy kézzelfogható emléke maradjon erről az izgalmas családi napról.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

3 fő részére belépő a Reptárba + Pilótapont használat.

VAGY 2 fő részére belépő a Reptárba + 1-1 alkalom MiG-29-es szimulátor + 4D mozi + Pilótapont használata.


Hasznos információk

- Hétköznaponként 15 órakor ingyenes idegenvezetés.
- Fényképezőgépét ne hagyja otthon.
- Egyéb élményelem: Katonai akadálypálya, csúszópálya.

Nyitvatartás

Kedd – Vasárnap: 10:00 - 18:00
Hétfő: Zárva

Elérhetőség/Megközelítés

Reptár – Szolnoki Repülőmúzeum
http://www.reptar.hu

Cím: 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.
Telefon: 56/781-530, 56/781-539
E-mail: reptar@reptar.hu
Megközelítés: Budapesttől 111 km-re. A 4-es, majd a 32-es úton Szolnokig. Szolnokon belül a József Attila útról nyílik az Indóház utca, amin jobb kéz felé esik a múzeum.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kalmár Tamara (Váncsod ), 2023-08-28

Fantasztikus élményt nyújtott a Reptár! Minden kisgyermekes családnak ajánlom, vagy azoknak, akik rajonganak a repülőkért! Akár osztalykirándulás alkalmával is el tudom képzelni.


Cselényi Fruzsina (Várpalota), 2023-08-13

A hely szuper, kicsinek és nagynak is élvezhető egész napos program. Az ajándékkártya a belépőn túl szuper dolgokat, nagyon jó kis élményeket tartalmaz.


Fejes Adrienn (Budapest), 2022-12-29

Mindenki kedves volt, lehetőség volt hogy két extra programot (szimulátor), a gyerek vegye igénybe két egymást követő időpontban. Kisfiam örült nagyon, és nekünk felnőtteknek is nagyon érdekes volt a program.