• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Repülőgép vezetés

Ha ezt a programot választja, egész biztosan ez lesz élete egyik legjobb napja. Repülni fog, ezért bízza magát fantáziájára, milyen módját választaná a levegő meghódításának. Szeretné kipróbálni a súlytalanság érzetét? Vagy átélné milyen természetközeli érzés a vitorlázás? A legnagyobb élmény, ha eközben Ön vezeti a repülőgépet! Netán a felhőket vágyik kergetni, magasabban, mint ahol általában egy repülőprogramon lehetséges? Kipróbálná a pilótaképzést? Mindegyiknek megvan a varázsa, ezért nem könnyű a döntés, egy azonban biztos: akár saját kezébe veszi az irányítást, mint pilóta, akár a felhőket csodálja meg, az élményt, amelyet átélt, soha nem felejti el!

 

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fõre repülõgép vezetés egy Falke SF 25 típusú géppel.
A program összesen kb 45 perces: egy 15-25 perces ismertetõbõl és 20 perc repülési idõbõl áll, melynek során ki lehet próbálni a repülõgép vezetését.

Figyelem!
A Falke SF 25 típus már nincs a partnerünk gépparkjában, ezért ez a szolgáltatás megszűnt, helyette Diamond DA20 típusú géppel vehetik igénybe a programot felár ellenében.


Hasznos információk

- A program időjárás függő.
- 12 éves kortól lehet igénybe venni.
- Maximum 110 kg testtömegű személy vehet rajta részt.
- Időpont egyeztetés szükséges.
- Kényelmes szabadidő öltözet, zárt cipő ajánlott.
- Fényképezőgépét, kameráját otthon ne hagyja!

Nyitvatartás

Előzetes egyeztetés alapján egész évben, napkeltétől-napnyugtáig.
Az év minden, meteorológiai szempontból repülhető napján.

Elérhetőség/Megközelítés

FlyTeam
http://www.flyteam.hu

Cím: Repülőtér Szeged
Telefon: 70/622-6304 (hívható: H-P 08:00-16:00)
E-mail: info@flyteam.hu
Megközelítés: A szegedi Mars térrõl 64-es busszal a Repülõtér megállóig.Budapestrõl az M5-ös autópályán Szeged felé, majd az 55-ös úton (Bajai út), Szeged határától kb. 500 méterre tábla jelzi.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Sűrű Péter 2017-10-07

Nagyon segítőkészek voltak telefonon és a helyszínen egyaránt. Kiváló oktatást kaptam a pilótától és felejthetetlen élményben lehetett részem.


Borda Imre 2014-07-18

Kíválló programon vettem részt. Az oktató (Gábor) nagyon színvonalas oktatást tartott, mindennel nagyon meg voltam elégedve. A repülés igazi élmény volt!!


Jobágy Gyuláné 2014-05-23

Az élmény, és a szolgáltató hozzáállása is tökéletes volt. Rendkívül kedvesek voltak, szinte családias hangulatban telt a program.


Nagy Tibor 2013-09-01

Tényleg vezethettem repülőgépet, ami réges-régi álmom volt.


Vincze Krisztián 2012-11-17

A repülőgép vezetést választottam, a helyi pilóták nagyon kedvesek voltak. Tökéletes volt repülőgépet vezetni. Nagyon felemelő érzés.


Román Attila (Nyergesújfalu), 2012-06-23

Szerettem volna kipróbálni a repülést és lakóhelyem közelében sosem lenne lehetőségem hasonlóra. A programvezetés vidám, barátságos hangulatú s egyben érdekes volt. A legjobb az volt benne, amikor a pilóta leállította a légcsavar meghajtását 2000 láb tszf magasságban...Köszönöm szépen az élményt, nagyon jól szórakoztam!