• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Repülőgép vezetés

Itt az idő, hogy elrugaszkodjon a földtől, és átélje élete egyik legfantasztikusabb élményét! Ez nem egy szokványos sétarepülés lesz, hanem eljött az, amiről gyermekkorában csak álmodott: most kipróbálhatja magát pilótaként! Érkezés után rövid, gyakorlatias oktatásban részesíti az oktató-pilóta, természetesen még a földön. Ezek után hamarosan beindul a motor, felpörög a légcsavar, és a gép már gurul is a pályán. Teljes gáz, és már emelkedik is. A pilóta először bemutatja a repülési manővereket, amit Ön is egyszerűen elsajátíthat, és segítségével átélheti a repülőgép vezetés felejthetetlen élményét. Biztos lehet benne, hogy hamar belejön, és kisvártatva azon kapja magát, hogy minden porcikájában érzi a repülőgép vezetés mámorító szabadságát. Felülről csodálja a világ hihetetlen látványát. Még ha tart is a repüléstől, bátran jelentkezzen, mert profi pilóta vigyáz Önre, aki garantálja, hogy amikor a kezében lesz az irányítás, teljesen felszabadultan adja át magát ennek a semmihez sem fogható élménynek. A leszállás után, immár a levegő uraként, átveheti jól megérdemelt oklevelét a Fly Team oktatójától.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fõre repülõgép vezetés egy Falke SF 25 típusú géppel.
A program összesen kb 45 perces: egy 15-25 perces ismertetõbõl és 20 perc repülési idõbõl áll, melynek során ki lehet próbálni a repülõgép vezetését.

Figyelem!
Ideiglenesen a gép karbantartási munkálatai miatt a program nem elérhető. Kérjük válasszon másik lehetőséget!


Hasznos információk

- A program időjárás függő.
- 12 éves kortól lehet igénybe venni.
- Maximum 110 kg testtömegű személy vehet rajta részt.
- Időpont egyeztetés szükséges.
- Kényelmes szabadidő öltözet, zárt cipő ajánlott.
- Fényképezőgépét, kameráját otthon ne hagyja!

Nyitvatartás

Előzetes egyeztetés alapján egész évben, napkeltétől-napnyugtáig.
Az év minden, meteorológiai szempontból repülhető napján.

Elérhetőség/Megközelítés

FlyTeam
http://www.flyteam.hu

Cím: Repülőtér Szeged
Telefon: 70/622-6304 (hívható: H-P 08:00-16:00)
E-mail: info@flyteam.hu
Megközelítés: A szegedi Mars térrõl 64-es busszal a Repülõtér megállóig.Budapestrõl az M5-ös autópályán Szeged felé, majd az 55-ös úton (Bajai út), Szeged határától kb. 500 méterre tábla jelzi.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Sűrű Péter 2017-10-07

Nagyon segítőkészek voltak telefonon és a helyszínen egyaránt. Kiváló oktatást kaptam a pilótától és felejthetetlen élményben lehetett részem.


Borda Imre 2014-07-18

Kíválló programon vettem részt. Az oktató (Gábor) nagyon színvonalas oktatást tartott, mindennel nagyon meg voltam elégedve. A repülés igazi élmény volt!!


Jobágy Gyuláné 2014-05-23

Az élmény, és a szolgáltató hozzáállása is tökéletes volt. Rendkívül kedvesek voltak, szinte családias hangulatban telt a program.


Nagy Tibor 2013-09-01

Tényleg vezethettem repülőgépet, ami réges-régi álmom volt.


Vincze Krisztián 2012-11-17

A repülőgép vezetést választottam, a helyi pilóták nagyon kedvesek voltak. Tökéletes volt repülőgépet vezetni. Nagyon felemelő érzés.


Román Attila (Nyergesújfalu), 2012-06-23

Szerettem volna kipróbálni a repülést és lakóhelyem közelében sosem lenne lehetőségem hasonlóra. A programvezetés vidám, barátságos hangulatú s egyben érdekes volt. A legjobb az volt benne, amikor a pilóta leállította a légcsavar meghajtását 2000 láb tszf magasságban...Köszönöm szépen az élményt, nagyon jól szórakoztam!


Fülöp Eszter (Érd), 2011-07-31

A vezetés élményét mindenképpen ki szerettem volna próbálni. A Fly Team csapata (a koordinátortól kezdve a pilótáig) elképesztően kedves, segítőkész és nagyon rugalmas, a program pedig egyedülálló élményt nyújtott.


Horváth Tibor (Budapest), 2011-06-18

Mindennel meg voltam elégedve a szolgáltatónál. Tetszett a pilóta hozzáállása, oktatása, fantasztikus élmény volt és bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó ilyen repülésem. A párom is kipróbálta a vezetést és élvezte. Köszönjük!


Komáromi Szabolcs (Gyermely), 2011-06-05

Szegeden a Fly Teamnél használtam fel a kuponomat, amit a családomtól szülinapomra kaptam, sőt magammal vihettem a páromat is. A pilóták kedvesek, segítőkészek voltak. Semmi már nem volt fontos nekik, csak az, hogy az élményünk tökéletes legyen! Így is lett. Köszönöm, csodás volt minden!


Tóth Imre (Szeged), 2010-11-25

Kíváncsi voltam, hogy milyen lehet egy repülőt vezetni. A FlyTeam csapat munkatársai közvetlenek és segítőkészek voltak. Jól éreztem magam.


Gajdosné Kócsó Anna (Szeged), 2010-11-14

A 16 éves fiam születésnapjára kapta a repülőgépvezetést. Kedves, korrekt, hozzáértő volt a csapat, és magas színvonalon dolgoztak. A legjobb az volt, amikor kirepültem egy helikopter hátuljából.


Villányi Virág (Budapest), 2010-10-11

A hétvégét Szegeden és környékén töltöttem és nagyszerűen éreztem magam, de tökéletessé a hétfő reggel tette az i-re a pont, (a hétvége megkoronázása) a repülés volt. Imádok repülni és látni fentről azokat a helyeket, ahol lent jártam, felemelő érzés :) A vezetés nem is nehéz! Legalábbis fent tartani a gépet. A fel és leszállásssal azért akadna gond, de megbeszéltem a pilótával, hogy majd legközelebb azzal is megpróbálkozom :)


Papp László (Budapest), 2009-05-31

Nagyon tetszett a repülés életem egyik legnagyobb élménye volt!