• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 900 Ft

Repülőgép múzeum

A 2016-ban megnyitott szolnoki repülőmúzeum olyan egésznapos családi kirándulásra hívja, melyben a legfiatalabbaktól a legidősebbekig, Kelet-Európában is egyedülálló, garantáltan élményekkel teli kikapcsolódásban vehetnek részt. És hogy mire elég 60 000 m2? A választ akkor tudhatja meg, ha ellátogat ide, ahol ekkora kiállítótérben várja a gépmadarak sokasága, a modern elemek, a magyar katonai repülés történetének legjava, az installációk részleteinek VR szemüveggel való felfedezése és az interaktív, érintőképernyős berendezések, melyek egytől-egyig azt mutatják, a RepTár nem csupán egy múzeum! Több annál, hiszen egy MiG-29 szimulátoron próbálhatják ki, milyen érzés igazán szárnyalni, de ha mindez nem elég, akkor figyelmébe ajánlunk egy akadálypálya és egy 4,5 méteres magasságban elhelyezett An – 2 repülőgépből induló drótkötélpálya kollaborációjából született bátorságpróbát, hogy aztán az itt megélt izgalmakat finom falatok és frissítők kíséretében pihenjék ki a RepTár éttermében.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Családi belépőjegy (2 felnőtt és két 18 év alatti gyermek részére) a Reptárba + 2 fő részére 4D mozi/MiG-29-es szimulátor használat/Katonai akadálypálya, csúszópálya használata/ Vadászpilóta kiképzés - 3D karika.

VAGY Családi belépőjegy (3 felnőtt és egy 18 év alatti gyermek részére) a Reptárba + 4 fő részére Pilótapont használat.


Hasznos információk

- A 4D mozi és a szimulátor 45 percenként indul, időpontfoglalás belépéskor.
- Minden nap 15 órakor, hétvégente 11:30-kor is ingyenes idegenvezetés.
- Fényképezőgépét ne hagyja otthon!
- Egyéb élményelem: katonai akadálypálya, csúszópálya.

Nyitvatartás

Kedd – Vasárnap: 10:00 - 18:00
Hétfő: Zárva

Elérhetőség/Megközelítés

Reptár – Szolnoki Repülőmúzeum
http://www.reptar.hu

Cím: 5000 Szolnok, Indóház út 4-6.
Telefon: 56/781-530, 56/781-539
E-mail: reptar@reptar.hu
Megközelítés: Budapesttől 111 km-re. A 4-es, majd a 32-es úton Szolnokig. Szolnokon belül a József Attila útról nyílik az Indóház utca, amin jobb kéz felé esik a múzeum.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kalmár Tamara (Váncsod ), 2023-08-28

Fantasztikus élményt nyújtott a Reptár! Minden kisgyermekes családnak ajánlom, vagy azoknak, akik rajonganak a repülőkért! Akár osztalykirándulás alkalmával is el tudom képzelni.


Cselényi Fruzsina (Várpalota), 2023-08-13

A hely szuper, kicsinek és nagynak is élvezhető egész napos program. Az ajándékkártya a belépőn túl szuper dolgokat, nagyon jó kis élményeket tartalmaz.


Fejes Adrienn (Budapest), 2022-12-29

Mindenki kedves volt, lehetőség volt hogy két extra programot (szimulátor), a gyerek vegye igénybe két egymást követő időpontban. Kisfiam örült nagyon, és nekünk felnőtteknek is nagyon érdekes volt a program.