• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 970 Ft

Proseccoshop

Észak-Olaszország hegyes vidékén terem a glera nevű szőlőfajta, mely egy könnyed, üde, lédús fajta. Gondolta volna, hogy pontosan ezekre a tulajdonságaira van szükség ahhoz, hogy egy forró nyári délutánon a belőle készült kiváló, jéghideg proseccót iszogathassuk a teraszon? A Proseccoshop azért jött létre, hogy eme egyre népszerűbb, frissítően gyümölcsös ital kedvelői minél többet megtudjanak a proseccóról, minél több fajtát megismerjenek, és hangulatuk szerint válogathassanak kedvenceik között. Most kóstolásra hívjuk ebbe a hangulatos belvárosi üzletbe, ahol a divatos belső térben, olaszos falatok és igazi dolce vita kíséretében kóstolhatunk 6-7 fajta kiváló proseccót. A kóstoló során alapvető információkat kapunk a prosecco készítéséről, a borvidékről, az egyes minőségi típusokról, a pincészetekről és még sok minden másról. A remek hangulat és a kiváló italok garantáltak az egész program alatt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy Prosecco workshopon való részvétel.


A program italismeretet, italfogyasztási útmutatót, pincészeti bemutatókat, italkóstolót és olaszos falatokat is tartalmaz.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Italkóstolás csak 18 éven felülieknek.
- A program körülbelül 3-4 órás.
- Parkolás nem megoldható a közelben.
- Italvásárlási lehetőség a helyszínen.
- WiFi.

Nyitvatartás

Előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Proseccoshop
https://www.proseccoshop.hu

Cím: 1052 Budapest, Semmelweis utca 8.
Telefon: 30/531-6931
E-mail: rendezveny@proseccoshop.hu
Megközelítés: M1, M2, M3-as metrókkal, 47-49-es villamosokkal, vagy a 9-es busszal a Deák Ferenc térig, vagy Astoria megállóig. Mindkét állomástól 3-4 perc sétára található.

Megtekintés térképen