• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
42 900 Ft

Fenyőharaszt Kastélyszálló ****

A fővárostól csak 50 kilométerre, mégis időben végtelen távolságra van mindennapi életünktől a versegi Fenyőharaszt Kastélyszálló. A százéves fák árnyékában sétálgatva különösen megkapó látványt nyújt az épület letisztult, elegáns sziluettje. A klasszicista stílusú nemesi kúria egykoron vadászkastélynak épült, és hogy mai gazdái is szeretik az állatok közelségét, azt egy kis állatoknak otthont adó mini állatpark bizonyítja. A kastélyba lépve a korabeli hangulat, a korhű bútorzat, a gonddal összeválogatott berendezés egy igazi időutazás élményében részesíti Önt. Olyan kényelemben és nyugalomban pihenhet itt, amilyenben annak idején az építtető Podmaniczky család tagjainak lehetett része. Az élményekhez csak hozzáad az azóta eltelt 200 év, hiszen Ön már a szauna, a külső-belső medencék, a pezsgőfürdő, a kézilabda- és teniszpályák, tekepályák nyújtotta lehetőségeket is élvezheti. A szabad levegőn töltött órák után jól fog esni a klasszicista stílusú étteremben végigkóstolni a ház specialitásait és a környék finom borait. Legyen nagyvonalú önmagával – erre keresve sem találhatna jobb helyszínt ennél a kúriánál!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 éjszaka 2 főre, standard kétágyas szobában félpanzióval. Szabadtéri pezsgőfürdő, szauna, belső medence igénybevétele.


Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt tartózkodását, a Fenyőharaszt Kastélyszálló 10% kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.

A Feldobox Élménykupon Karácsony, Szilveszter és Húsvét kivételével egész évben bármikor felhasználható.


Hasznos információk

- Saját zárt parkoló.
- Gyermekeknek 3 éves korig ingyenes.
- Háziállat fogadása megoldható.
- Ne felejtse otthon fürdőruháját!

Programlehetőségek helyben

Pálinkatúra, borkóstolás, kerékpár-kölcsönzés, játszótér, játékszoba, Sonya Wellness részleg, ahol szauna, pezsgőfürdő, ellenáramoltatású medencék, sókabin található.

Programlehetőségek a közelben

Hollókői vár, tanyalátogatás, hőlégballon.

Elérhetőség/Megközelítés

Fenyőharaszt Kastélyszálló ****
http://www.fenyoharasztikastelyszallo.hu

Cím: 2174 Verseg-Fenyõharaszt
Telefon: 20/442-2142
E-mail: fenyoharaszt@bif.hu
Megközelítés: Hatvantól 10 km.Budapesttõl 50 km az M3-as autópályán a Mol benzinkútig, onnan táblákkal jelezve.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Fehérné Kovács Andrea (Szomód), 2020-10-30

Lakosztályt kaptunk, nagyon tetszett a szoba. A személyzet nagyon kedves. Finomak voltak az ételek. Szép környezetben van a hotel. A disznóvágás program szuper jó volt. Nagyon hangulatos.


Gáll Tibor (Budapest), 2017-02-11

A kikapcsolódáshoz adott volt minden. Dicséret a jó hangulatért a cigányzenekarnak. A pogácsa és az ételek kiválóak voltak. Szauna még este is működött. Köszönet a személyzetnek! Az ételek és a vidéki hangulat volt a legjobb.


Gáll Krisztina (Budapest), 2017-02-10

A kastélyszálló disznótoros programja tökéletes. Vissza idézi a vidéki vendéglátást. A hangulat,az ételek kiválóak. Köszönjük a dolgozók odaadó munkáját!


Ludmányné Ágnes (Debrecen), 2016-11-04

Csendes, pihenésre tökéletesen alkalmas szoba, kényelmes berendezéssel, gyönyörű természeti környezetben, sok, sok színes programmal (disznóölés, sportlehetőség, séta, állatsimogató, lovaglás, teremsportok, stb.) A személyzet kedves és szolgálatkész volt, nagyon kellemesen töltötük az időt.


Lakner Gergely (Érd), 2011-12-27

Nagyon jó a Fenyőharaszti Kastélyszálló kínálata. Színvonalas a hely, kedves a személyzet, mindenben segítőkészek voltak, az ital fogyasztást sem kellett kifizetni.Ittunk forralt bort és ettünk pogácsát is. :-) Nagyon jó volt.