• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Pilóta élmény a fellegekben

Ha ezt a programot választja, egész biztosan ez lesz élete egyik legjobb napja. Repülni fog, ezért bízza magát fantáziájára, milyen módját választaná a levegő meghódításának. Szeretné kipróbálni a súlytalanság érzetét? Vagy átélné milyen természetközeli érzés a vitorlázás? A legnagyobb élmény, ha eközben Ön vezeti a repülőgépet! Netán a felhőket vágyik kergetni, magasabban, mint ahol általában egy repülőprogramon lehetséges? Kipróbálná a pilótaképzést? Mindegyiknek megvan a varázsa, ezért nem könnyű a döntés, egy azonban biztos: akár saját kezébe veszi az irányítást, mint pilóta, akár a felhőket csodálja meg, az élményt, amelyet átélt, soha nem felejti el!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 30 perces felhővadászat repülési program Diamond DA40 típusú géppel.

VAGY 1 fő részére bevezetés a pilótaképzésbe, mely 1 órás elméleti felkészítést, és 45 perc repülés oktatást tartalmaz Cessna-150 típusú repülőgéppel.

A Falke SF 25 típus már nincs a partnerünk gépparkjában, ezért ez a szolgáltatás megszűnt, kérjük válasszon másikat.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges.
- A program időjárásfüggő, különösen a felhővadászat program a magasság miatt.
- A programot minimum 12 éves korú és maximum 110 kg testtömegű személy veheti igénybe.
- Kényelmes szabadidő öltözet, zárt cipő ajánlott.

Nyitvatartás

Az év minden meteorológiai szempontból repülhető napján.

Elérhetőség/Megközelítés

Fly Team
http://www.flyteam.hu - 70/622-6304 (hívható: H-P 08:00-16:00)

 • Szeged - Repülőtér

  Cím: Repülőtér Szeged
  E-mail: info@flyteam.hu
  Megközelítés: A szegedi Mars térrõl 64-es busszal a Repülõtér megállóig.Budapestrõl az M5-ös autópályán Szeged felé, majd az 55-ös úton (Bajai út), Szeged határától kb. 500 méterre tábla jelzi.

  Megtekintés térképen
 • Tököl - Repülőtér

  Cím: Tököl - Repülőtér
  E-mail: info@flyteam.hu
  Megközelítés: Az M0-ás autópályáról a halászteleki leágazásnál kell lekanyarodni, innen kb. 10 km a repülőtér, és ki van táblázva.

  Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Fülöp Eszter (Érd), 2011-07-31

A vezetés élményét mindenképpen ki szerettem volna próbálni. A Fly Team csapata (a koordinátortól kezdve a pilótáig) elképesztően kedves, segítőkész és nagyon rugalmas, a program pedig egyedülálló élményt nyújtott.


Horváth Tibor (Budapest), 2011-06-18

Mindennel meg voltam elégedve a szolgáltatónál. Tetszett a pilóta hozzáállása, oktatása, fantasztikus élmény volt és bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó ilyen repülésem. A párom is kipróbálta a vezetést és élvezte. Köszönjük!


Komáromi Szabolcs (Gyermely), 2011-06-05

Szegeden a Fly Teamnél használtam fel a kuponomat, amit a családomtól szülinapomra kaptam, sőt magammal vihettem a páromat is. A pilóták kedvesek, segítőkészek voltak. Semmi már nem volt fontos nekik, csak az, hogy az élményünk tökéletes legyen! Így is lett. Köszönöm, csodás volt minden!


Tóth Imre (Szeged), 2010-11-25

Kíváncsi voltam, hogy milyen lehet egy repülőt vezetni. A FlyTeam csapat munkatársai közvetlenek és segítőkészek voltak. Jól éreztem magam.


Gajdosné Kócsó Anna (Szeged), 2010-11-14

A 16 éves fiam születésnapjára kapta a repülőgépvezetést. Kedves, korrekt, hozzáértő volt a csapat, és magas színvonalon dolgoztak. A legjobb az volt, amikor kirepültem egy helikopter hátuljából.


Villányi Virág (Budapest), 2010-10-11

A hétvégét Szegeden és környékén töltöttem és nagyszerűen éreztem magam, de tökéletessé a hétfő reggel tette az i-re a pont, (a hétvége megkoronázása) a repülés volt. Imádok repülni és látni fentről azokat a helyeket, ahol lent jártam, felemelő érzés :) A vezetés nem is nehéz! Legalábbis fent tartani a gépet. A fel és leszállásssal azért akadna gond, de megbeszéltem a pilótával, hogy majd legközelebb azzal is megpróbálkozom :)


Papp László (Budapest), 2009-05-31

Nagyon tetszett a repülés életem egyik legnagyobb élménye volt!