• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Pihenés a Dunakanyarban

Zebegény Magyarország egyik legfestőibb települése, a Dunakanyar valódi ékköve. A kikapcsolódni vágyók itt az év minden hónapjában megtalálják azt a szépséget és azokat a lehetőségeket, amelyek bearanyozzák pihenésüket. Erdei túrák, hegymászás, vízi sportok, síelés, lovaglás, múzeumlátogatás, vagy egyszerűen csak a Duna kanyarulatának leírhatatlan látványa – csupán ízelítő a számtalan felfedeznivaló közül. Zebegény hangulatához tökéletesen illeszkedő kis szállásokat ajánlunk, a Centrál és a Műterem Apartmanházakat. Az ízlésesen és roppant barátságosan berendezett szobák, a hangulat gyertyákkal és a bekészített apró finomságokkal, önmagukban is kellemes tartózkodást biztosítanak. A dunai panoráma, a saját kis partszakasz pedig még ellenállhatatlanabbá teszi a házat. Készüljön fel, érkezéskor pezsgővel és cappuccino-val fogadják a zebegényi Galéria Cukrászdában, melynek süteménykínálata is igen meggyőző. Csak mértékkel, nagy túrák állnak még Önök előtt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 éjszaka szállás apartmanban, pezsgő és gyümölcstál bekészítéssel, valamint 1-1 cappuccino a Galéria Cukrászdában.


Az élménykupon egész évben bármikor felhasználható, a szabad kapacitástól függően. A hosszú hétvégéken és ünnepnapokon csak minimum plusz 2 éjszaka foglalásával.


Hasznos információk

- Kulcsátadás 14:00 – 18:00 óra között a főtéri ingatlan irodában, vagy hétvégenként a Galéria Cukrászdánkban. Kijelentkezés 10:00 óráig.
- Gyerekbarát szálláshely.
- Télen fűtési felárat számolnak.
- Pezsgő fogyasztás csak 18 éven felülieknek.

Programlehetőségek a közelben

- Zebegényi Hajózási Múzeum és Szőnyi István Emlékmúzeum.
- Túrázás a Napraforgó tanösvényen, a Börzsöny-hegységben.
- Visegrádi vár, bobpálya és kalandpark.
- Édességek a Galéria Cukrászdában.
- Sétálás, strandolás, biciklizés a Duna-parton.

Elérhetőség/Megközelítés

Zebegényi apartmanok
http://www.zebegenyiapartmanok.hu

 • Műterem Apartmanház

  Cím: 2627 Zebegény, Szőnyi István út 19.
  Telefon: 20/433-1732
  E-mail: zebimarta@gmail.com
  Megközelítés: A 12-es főúton Zebegényig, itt a vasúti híd alatt áthaladva érhető el a Petőfi tér. Egyenesen tovább haladva a Kossuth úton, majd jobbra a Szőnyi István úton bal oldalon található az apartman.

  Megtekintés térképen
 • Centrál Apartmanház

  Cím: 2627 Zebegény, József Attila utca 1.
  Telefon: 20/433-1732
  E-mail: zebimarta@gmail.com
  Megközelítés: A 12-es főúton Zebegényig, itt a vasúti híd alatt áthaladva érhető el a Petőfi tér. Egyenesen tovább haladva a bal oldalon található az apartmanház.

  Megtekintés térképen