• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Pata Negra Tapas Bár

Budapest gyönyörű, érdekes és különleges hangulatú város, ám hibátlan dolgot igen nehéz találni benne. A Pata Negra Tapas Bár e ritka helyek egyike. Létrejötte a spanyol társasági étel-ital kultúra előtti tisztelgés, mégpedig a csempétől a szalvétáig, az italoktól az ételekig hamisítatlan, és lenyúgöző formában. Spanyolországban a tenger gyümölcsei, a húsok és a jellegzetes módon elkészített zöldségek nem csupán egy tál ételt jelentenek. A tapas bárokban számtalan variációban, kisebb adagokban kínálják ezeket italozás, beszélgetés, egyszóval a pezsgő mediterrán esték kísérőjeként. A Kálvin téri Pata Negra ezt a hagyományt hozta el hazánkba. Az étlap kínál ugyan kiváló és kiadós fogásokat is, a fő attrakció itt mégis az a falatka választék, amely kisebb porciókban és a hatalmas élvezeti érték garanciájával érkezik az asztalra. Így egy-egy korty spanyol borral elválasztva igen sok mindent végig kóstolhatunk. Külön említést érdemel az is, hogy az alapanyagokat Spanyolországból szállítják. És hogy mivel is érdemes elválasztani, illetve kísérni ezeket a csemegéket? Az ital választék igazán széles, ám ha stílszerűek kívánunk maradni, a sangria mindenképp jó döntés. A borlapon pedig az Ibériai-félsziget legjobb borai közül érdemes megismerkedni néhánnyal.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

A program már nem elérhető, kérjük válasszon másik lehetőséget!


A 18:00 óra előtt érkező vendégek 1/2 liter Sangriát kapnak ajándékba.

Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.

A speciális Feldobox - Pata Negra menü megtekinthető itt.


Hasznos információk

- Terasz
- Légkondicionált
- WiFi
- Kisállatokat fogadnak

Nyitvatartás

Minden nap: 11:00-24:00.

Érdekességek a környéken

Budai:
- Gül Baba Türbéje
- Lukács Fürdő/ Valley Bay Fürdő

Pesti:
- Ráday utca
- Vásárcsarnok
- Magyar Nemzeti Múzeum

Elérhetőség/Megközelítés

Pata Negra Tapas Bár
http://www.patanegra.hu

 • Budai étterem

  Cím: 1023 Budapest, Frankel Leó u. 51.
  Telefon: 1/438-3227
  E-mail: patanegra@patanegra.hu
  Megközelítés: 17-es villamossal a Kavics utcáig, majd innen gyalog kb. 50 méter.

  Megtekintés térképen
 • Pesti étterem

  Cím: 1091 Budapest, Kálvin tér 8.
  Telefon: 1/215-5616; 30/311-8690
  E-mail: patanegra@patanegra.hu
  Megközelítés: M3-as metróval vagy 47-es 49-es villamossal a Kálvin térig.

  Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Szűcs-Tóta Bernadett 2016-09-25

Minden nagyon finom volt, összesen 6-6 féle étel kipróbálására volt lehetőségünk, A személyzet kedves és segítőkész volt. Szívesen visszatérünk még az étterembe. A férjemmel élvezhettük az ízletes ételeket, miközben jót beszélgettünk. Szuper volt kicsit kikapcsolódni.


Turcsányi Lilla 2016-06-26

Az étterem tetszett, van egy hatalmas terasza, ami jó időben nagyon jó. A pincérek lehetnének mosolygósabbak.Kora délután érdemes telefonálni és asztalt foglalni,mert este nem veszik fel a telefont. Nem ismertük a spanyol ételeket, ezért választottuk ezt az éttermet. Az ételek finomak voltak, az össz mennyiség (4-4 tapas) jó sok volt. Kaptunk ajándék sangriát is.


Halmos-Végh Borbála 2016-05-29

Minden szuper volt, kedves pincérek, gyors kiszolgálás, szép és tiszta étterem, finom tapasok.


Princzinger Zsófia 2016-05-02

Rendkívül kedves és figyelmes, de nem tolakodó személyzet volt a Pata Negrában, az ételek nagyon finomak, bár nem mindegyik volt a mi ízlésünk szerint való, de ez nem a hely/chef hibája. A férjemtől születésnapomra kapott virághoz kérés nélkül, szinte azonnal hoztak egy pohár vizet, amibe bele tudtam tenni. Ez igazán figyelmes gesztus volt tőlük. Ezen kívül a desszert volt a nap fénypontja, mennyei volt mindkettő, amit választottunk.


Grabecz Norbert 2014-07-16

Korábban még nem voltam Tapas bárban, párommal közösen válaszottuk a helyet, és meg kell hogy mondjam, tökéletesen döntöttünk. Remek élmény volt! A hangulat nagyon tetszett!


Molnár Gábor (Budapest), 2012-04-26

Az tetszett meg a Pata Negrában, hogy többféle ételt meg lehet kóstolni. Fantasztikusan jó volt a kiszolgálás, átvariálták kérésünkre az asztalfoglalást, végig kedvesek voltak. Az ételek nagyon jók. Jól éreztem magam. Ajánlom mindenkinek ezt az éttermet.


Balázs Mária (Egerszalók), 2011-12-04

A születésnapi ajándékom révén végre ki tudtam róbálni a spanyol konyhát. A Pata Negrában a kiszolgálás első osztályú,az ételek minősége kitűnő,mennyisége bőséges.