• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
24 750 Ft

Palace Restaurant (ÚJ)

Budapest pezsgő szívében található ez a különleges étterem. A műemléképületben működő Palace Restaurant tökéletesen ötvözi a hagyományt és a modernitást. A korszellemnek megfelelően az étlap nem a mennyiséget, hanem a minőséget helyezi előtérbe. A választékban megtalálható ételek a tradicionális magyar gasztronómia értékeit hordozzák, de mindig újragondolva, naprakészen. Az étterem nem csak a külföldről ide látogató turisták előtt tárja szélesre kapuját, szeretettel látják itt vendégül a magyar konyha hazai szerelmeseit is. A belvárosi tetőkertben nőtt saját termesztésű fűszerek adják meg az ínyencségek utánozhatatlan zamatát. Az étterem profi csapata elegáns, mégis barátságos kiszolgálással járul hozzá, hogy az itt elköltött ebéd, vagy vacsora felejthetetlen élménnyé váljon. És hogy a test mellett a lélek is felüdüljön, minden este élő zene varázsolja el a vendégeket.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy 3 fogásos ebéd, vagy vacsora. A vendégek az étterem étlapjáról választhatnak egy levest, egy főételt és egy desszertet.

VAGY 2 fő részére egy 2 fogásos ebéd, vagy vacsora. A vendégek az étterem étlapjáról választhatnak egy előételt és egy főételt.


Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.


Hasznos információk

- Előzetes asztalfoglalás szükséges.
- Akadálymentesített.
- Etetőszék.

Nyitvatartás

Minden nap: 12:00-15:00 és 19:00-23:00

Programlehetőségek a közelben

- Árpád-házi Szent Erzsébet Plébániatemplom
- Raoul Wallenberg emlékpark
- Erkel Színház

Elérhetőség/Megközelítés

Palace Restaurant
https://www.palacerestaurant.hu

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Telefon: 1/477-5485, 30/676-1887
E-mail: h3560-fb@accor.com
Megközelítés: M2-es metróval, vagy az 5, 7, 8, 112, 133E jelzésű buszokkal a Blaha Lujza térig, ahonnan 3 perc sétára található.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Barna Hajnalka 2018-03-03

A Palace Étterem egy patinás, gyönyörű étterem, ahol minőségi ételeket szolgálnak fel. A személyzet kiváló szaktudással rendelkezik és nagyon udvarias, valamint mindig odafigyel a vendégre. Az ételek ízletesek, a zene (ezen a szombaton tradicionális magyar zene volt zongora és hegedű előadásban) kellemes. Örülünk, hogy ezt a programot választottuk. Mindennel elégedett voltam.