• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Padma Jógastúdió

Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy több ezer éves kultúra érintésének! A Padma Jógastúdió átjáró egy másik, a mindennapok rohanásától elzárt világba. A minden zugból áradó pozitív energiák, a füstölõk illata, a barátságos atmoszféra együtt teremtik meg a lehetõ legalkalmasabb környezetet testünk és szellemünk egyensúlyának helyreállításához. A jóga arra az antik bölcsességre épül, hogy a test tökéletesedése a szellem kiteljesülését hozza magával, s így személyiségünk két része egy magasabb szintû harmóniában újra egyesül. Testünk ellazul, mégis erõssé és rugalmassá válik, míg lelkünk több terhet képes elviselni, mert már el tudja érni az egyensúly tudatállapotát. Ezt az ismeretlen múltból ránk hagyományozott tudást és tapasztalatot, vagyis a jóga elméletét és gyakorlatát különlegesen képzett oktatók adják át Önnek.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

6 alkalmas jógabérlet 1 főre

VAGY 3 alkalmas jógabérlet 2 főre.

A bérlet érvényessége 2 hónap, és a következő órák bármelyikén felhasználható: gerinc torna, astanga- és hatha jóga.


Hasznos információk

- Javasolt 24 órával korábban bejelentkezni.
+ 1 csésze tea is az ajándék része.
- A gyakorláshoz javasolt a kényelmes, világos ruha és fehér zokni.
- Teázási lehetőség a konyhában.

Nyitvatartás

Hétfő - péntek: 8:00 – 21:00
Szombat: 8:00 – 17:00

Elérhetőség/Megközelítés

Padma Jógastúdió
http://www.jogastudio.hu

Cím: 1148 Budapest, Bánki D. u. 62.
Telefon: 1/220-7013
E-mail: padma@jogastudio.hu
Megközelítés: Örs vezér tértõl 2-3 percre található.Parkolási lehetõség az utcában.Az M2-es metró végállomásánál, az Örs vezér tér közelében.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kegye Alexandra (Budapest), 2011-05-10

Szeretek jógázni, így számomra fontos volt a professzionális óravezetés, a recepciós segítőkész volt, minőségi szolgáltatás kaptam egy tiszta, kulturált környezetben. Szóval mindennel tökéletesen meg voltam elégedve a Padma Jógastúdióban. Ellazultam :-)


Dávid Cecilía (Budapest), 2010-08-15

A jóga áll a legközelebb hozzám a lehetőségek közül. A Padma Jógastúdióban mélyebben is megismertem a jógázást. Kitűnő kezdeményezés ez a lehetőség!


Papp Judit (Budapest), 2010-06-10

A Padmánál próbáltam ki a jógát, és nem is gondoltam volna, hogy mennyire nem vagyok hajlékony…épp ezért volt nagyon hasznos. Az oktatók oldott hangulatot csináltak, és igazán megnyugtató volt a közeg, bár mindig zsúfoltan voltunk. Csak azt sajnálom, hogy nem volt alkalmam minden órára elmenni.