• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 970 Ft

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

Az Oroszlános Borvendéglő és Borhotel Tállyán található, mely a világörökség részeként viszi hírét a tokaji borvidéknek szerte a világban. Az épületet, a 400 éves Szirmay-kúriát Hildebrandtnak, Mária Terézia főépítészének köszönhetjük, a jó borokat pedig a Szirmay birtok tőkéinek. A borvendéglő külön szót érdemel. Maga Eckart Witzigmann, az évszázad szakácsa is elégedetten dőlt hátra az itt elköltött ebéd után, pedig akkor sem került más az asztalra, csak a szokásos: friss és kiváló minőségű, saját készítésű és helyi alapanyagokból nagy szakértelemmel készített, változatos fogások. Bízunk benne, hogy ezek után Önnek is kedve támad eltölteni egy kis időt az Oroszlános Borvendéglőben, melynek szárnyas tölgyfa kapuja az 1600-as évekbeli oroszlánfejes kopogtatókkal a bor és gasztronómia csodálatos világába enged belépést.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 3 fogásos borvacsora 2 menü lehetőséggel, és hozzá 3 pohár borral az Oroszlános Borvendéglőben. Foglaláskor kérje a menü variációkat!


Amennyiben közvetlenül foglal szállást, vagy meghosszabbítja itt tartózkodását, az Oroszlános Borhotel 10% kedvezményt biztosít a napi szobaárakból.


Hasznos információk

- Szállás esetén a 18 éven felüli vendégeknek az IFA a helyszínen fizetendő.
- Fürdőház: pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, dézsazuhany (fürdőköpeny biztosított).
- Borkóstolás 18 éven felülieknek.
- Terasz, kerthelyiség.
- Szivarszalon.

Nyitvatartás

Szállás egész évben bejelentkezés alapján, szerdától vasárnapig.
A vendéglő pénteken és szombaton 12:00-22:00 között, vasárnap 12:00-17:00 között van nyitva.

Elérhetőség/Megközelítés

Oroszlános Borvendéglő és Borhotel
http://www.oroszlanos.hu

Cím: 3907 Tállya, Rákóczi út 23.
Telefon: 47/598-888
E-mail: info@oroszlanos.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 220 km. Az M3-as autópályán, az M30-as úton, majd a 3-as úton Felsőzsolca irányában. Ezután a 37-es úton Szerencs irányában Tállyáig. A borvendéglő a főút mentén található.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kiss Gabriella (Eger), 2016-12-09

Fantasztikus hétvégét töltöttünk Tállyán az Oroszlános Borvendéglőben. Minden tökéletes volt! Mindenkinek ajánlom! Profi vendéglátók és személyzet! Meghívást kaptunk a másnapi vacsorára és az után lévő Belmondó koncertre, ami csodálatos volt!


Kukkné Maga Valéria 2014-11-01

Nagyon szép hotel, és igen finomak voltak az ételek. Meglepően szép hotel, és szép környezet.


Belányi Zsolt (Budapest), 2012-06-16

Kellemes, nyugodt helyszín egy kis kikapcsolódásra. Figyelmes, és kedves a kiszolgálás. Nagyon meg voltunk elégedve.


Nagy Gáborné (Budapest), 2012-05-26

Szerettük volna megismerni a környéket és a vendégfogadót, meg is hosszabbítottuk 1 nappal az ott tartózkodásunkat.Nagyon szép 3 napot töltöttünk el. Egy újabb csodás szülinapi emlék marad számomra. A Feldobox nagyon hasznos ajándék,szerintem mindenki megtalálja a neki megfelelőt.


Bokor Veronika (Csömör), 2012-05-19

Fantasztikus gasztronómiai élmény volt számunkra az Oroszlános Borvendéglő, melyet a helyszín és a szolgáltatás miatt választottunk. A szoba felszereltségével teljesen elégedettek voltunk és a személyzet is nagyon készséges és kedves volt. Nagyon szépen köszönöm a felejthetetlen élményt!


Kristóf Józsefné (Budapest), 2011-12-08

Az ellátás, kiszolgálás, a lakosztály felszereltsége tökéletes volt. Semmi negatívum nem zavarta pihenésünket. Minden a lehető legjobb volt. Köszönet az Oroszlános Borvendéglő személyzetének.