• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 980 Ft

Off road túra a Pilisi Hegységben

A terepjáró csodálatos konstrukció, hát még egy G Mercedes. Differenciálzárak, felezőváltó, csörlő... az autók extrém terepképességei teszik majd Önt képessé a rendkívül meredek szakaszok, a nagyon mély sár, és szinte bármilyen akadály leküzdésére. Egész napos terepen történő rázkódás keretében, vagy mocsaras lápvidékbe süllyedve, sofőrként másfél órás rázkódás? Navigálna egy lélekemelő, földrengető tereptúrán, vagy megfigyelőként is sajátjává tenné ezeknek a járműveknek minden részletét végig izgulva egy off-road versenyt? Annyi biztos, bármilyen szemszögből is közelít a terepjáró élményhez, az örökre Önnel marad, mert néhány programról felvétel készül, de akár Ön is fotózhat, így a képek nézegetése közben újra átélheti az off-road movie-t.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egész napos G Mercedes terepjárótúra, minimum 30 perc vezetési idővel. Víz, üdítő biztosított. Fotó készül a programról.

VAGY 1-6 főre kb. 80 perces off-road túra a Gödöllői Dombságon G Mercedes terepjáróval. A résztvevők vezetnek és navigálnak egy tapasztalt kísérő társaságában. A vezetési idő min. 60 perc.

VAGY 1-2 fő részére extrém quad túra maximum 1db Keeway 300 típusú quaddal a Gödöllői Dombságon, tapasztalt kísérő társaságában. A program időtartam kb. 110 perc.

VAGY 2-4 fő részére extrém quad túra 2db Keeway 300 típusú quaddal a Gödöllői Dombságon, tapasztalt kísérő társaságában. A program időtartam kb. 80 perc.


Hasznos információk

- Vezetőként B kategóriás jogosítvány és 18. életév betöltése a feltétel.
- Alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer fogyasztása a vezetést kizáró ok.

Nyitvatartás

Egész évben, versenynaptártól függően.

Elérhetőség/Megközelítés

Funnycar Off road
http://www.funnycar.hu

Cím: Budapest
Telefon: 20/625-9419
E-mail: info@funnycar.hu
Megközelítés: A pontos helyszínről, kérjük érdeklődjön partnerünknél.

Megtekintés térképen

Videó