• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Motorcsónakázás a Balatonon

A Balaton hazánk egyik legnagyobb kincse, partjainál hívogatóbbnál hívogatóbb, kisebb vagy nagyobb településekkel, amelyeket mind ez a tó éltet. Bizonyára van olyan társaság, melynek kíséretében szívesen felfedezné a Balatont oly módon, ahogyan erre senki másnak nincs lehetősége. Járják be a tavat keresztül-kasul egy RIB típusú, 320 lóerős, 11 méter hosszú motorcsónakkal, és élvezzék az akár 80 km/h-s sebességet, amellyel a habokat szántják. Felejthetetlen 45 perces élményben lehet része annak, aki úgy dönt, hogy ezzel az impozáns hajóval szeli át a magyar tengert. Ha megpihenne a száguldozást követően, a választás Önre és partnereire van bízva. A Balaton legmegragadóbb táját választhatja ki, ahol a hullámzó víz partján megpihenhetnek, kikapcsolódhatnak. Az élmény garantált, ráadásul egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy motorcsónakozzanak a Balatonon.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

45 perc motorcsónakozás a Balatonon RIB típusú 320 LE, 11 méter hosszú hajóval, mely során lehetőség van kipróbálni annak vezetését is (max. 12 fő).


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges.
- A program időjárásfüggő.
- Partnerünk vitorlás hajózást is szervezhet Önnek.

Szálláslehetőség a környéken

Művész Üdülő - Zamárdi (Feldobox élménykártyájával 15% kedvezmény)

Nyitvatartás

Április közepétől október végéig.

Elérhetőség/Megközelítés

T Flotta
http://www.tflotta.hu

Cím: 8600 Siófok, Aranypart, Stefánia Vitorláskikötő
Telefon: 30/542-4537, 30/542-4208
E-mail: info@tflotta.hu
Megközelítés: Budapestről az M7-es autópályán, majd a 65-ös úton kb. 100 km Siófok. Találkozási pont a siófoki vitorláskikötőben az Aranyparton.

Megtekintés térképen