• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Mosselen Belgian Beer Café

Katalógusunk nem lenne teljes, ha kínálatában nem szerepelne belga étterem. Sőt, nem csupán élénk színfoltként ajánljuk, hanem, mint az egyik legizgalmasabb, legsokszínűbb és legfinomabb konyhát. A belga kulinárisáról tudni kell, hogy a nép a halak, különböző tengeri herkentyűk, de leginkább kagylók, a fehér és vörös húsok a sajtok és a krumpli nagy kedvelője, ám étrendjükbe távoli – hajdan velük együtt élni kényszerülő – népek ételeit is hihetetlen fantáziával egyesítik a hazaival. Ha valóban kiváló, nem mindennapi és bőséges lakomára vágyik, látogasson el a Mosselen Beer Café-ba, és kóstoljon különleges, mégis mosolyt fakasztóan harmonikus belga ízeket! Bár az étlap nehéz választások elé állítja a vendéget, a tradicionális feketekagyló kihagyhatatlan, ráadásul négy elkészítési mód közül választhat. Az ételek mellé mindenképpen fogyasszon el néhány sörkülönlegességet is a nyolcféle csapolt és a negyvenféle palackos sör közül!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy kétfogásos ebéd, vagy vacsora. A vendégek szabadon választhatnak az étterem étlapjáról egy-egy csésze levest, vagy desszertet, főételként pedig egy-egy fél kilogrammos feketekagylót a négyféle recept közül, belga fűszeres sült krumplival.

VAGY 2 fő részére egy kétfogásos ebéd, vagy vacsora. A vendégek szabadon választhatnak az étterem étlapjáról egy-egy csésze levest, vagy desszertet és egy főételt (kivéve Kagylók, rákok/ Marha, bárány ételek).


Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.


Hasznos információk

- Előzetes asztalfoglalás szükséges.
- Számos belga sörkülönlegesség.
- Légkondicionált, kivetítő, ingyenes wifi.

Nyitvatartás

Minden nap 12:00 - 24:00.

Programlehetőségek a közelben

- Margit-sziget
- Vígszínház
- Olimpia park
- Parlament

Elérhetőség/Megközelítés

Mosselen Belgian Beer Café
http://www.mosselen.hu

Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 14.
Telefon: 1/452-0535 , 30/452-0535
E-mail: info@mosselen.hu
Megközelítés: A Nyugati pályaudvar és a Jászai Mari tér között félúton található a Pannónia utca, a körúttól 1 perc gyalog. Parkolási lehetőség az utcában.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Szabadszállási Anikó (Törökbálint), 2019-11-22

A felszolgálás, és a környezet kitűnő volt, a sörök finomak.


Cserkúti András (Békéscsaba), 2019-04-20

Ízletes vacsora, hangulatos hely, szakértő, kedves felszolgálás


Torda Balázs (Budapest), 2019-04-07

Pazar ételeket ettünk. Remek söröket ittunk. Jó volt a kiszolgálás. Figyeltek ránk a pincérek, de nem voltak tolakodóak. Minden rendben volt. Miután elmondtuk, hogy mi is készítünk pálinkát, a pincér óvatosan leadta a drótot, hogy szerinte melyik jó most kifejezetten a kínálatukban, nehogy csalódás érjen. Csodálatos rendszer. Köszönjük a létezését! :)


Csanád Márton (Budapest), 2019-03-29

Jó hangulatú hely, kiváló sörökkel és remek ételekkel. Gasztronómiai élmény a feleségemmel.


Árosy Lajos (Pécel), 2019-03-29

A Feldobox-jelszóval foglalt asztal a wc-vel szemben volt... A fekete kagyló nagyon finom volt.


Burghardtné Sulyok Mária (Budapest), 2018-08-14

Udvarias, rugalmas, segítőkész kiszolgálás.


Riedel Gergely (Budapest), 2018-07-23

Barátságos kedves kiszolgálás, segítőkészség a választásnál.


Zelei Gergő (Budapest), 2017-08-17

A személyzet kifogástalan, korrekt. Az ételek szokás szerint szenzációsan finomak, és hatalmas adagokat tálaltak. A több százas sörkínálat mellett pedig aki szomjas marad, megérdemli.


Varenke Miklós (Budapest), 2016-11-30

Mivel kagylót, (az egyik kedvencem) fogyasztottunk, előjöttek a korábbi utazásaink emlékei, amikor hasonló történt velünk. Nagyon jól éreztük magunkat.


Krekácsné Bernadett (Budapest), 2016-06-26

Kimondottan figyelmes és kedves kiszolgálás, finom ételek, hangulatos helyszín Köszönöm a lehetőséget, remek a rendszer és a programok!


Juhász Judit (Budapest), 2015-11-08

Nagyon jól éreztük magunkat a kiválasztott helyen. Remek belga söröket kóstoltunk és isteni volt a kagyló-vacsora is. Felidézte a nyár hangulatát, amikor is 1 hetet tötöttünk Belgiumban. A személyzet is nagyon vendégszerető módon, fogyelmesen bánt velünk az este alatt. Mindenképpen visszatérünk még! A kóstolt Kwak sör talán a legfinomabb volt, amit életemben eddig ittam.