• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Meghívás a kastélyba

A bikali Puchner Kastélyszállóban**** gyönyörű környezetben többféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak, távol a város zajától. A kastélyépület az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, a terek, a csillárok és a patinás, egyben kényelmes bútorok együtt teremtenek korabeli hangulatot. Mindemellett pedig a wellness valódi fellegvára: marokkói hangulatú fürdőtér, francia mintára épült élményfürdő, VIP-fürdő, reneszánsz palotafürdő és Lurkó mesefürdő várja a wellness szerelmeseit. Ha pedig ennél is többre vágyna, a szálloda számtalan programlehetőséget kínál, mint az Élménybirtok, vagy az Uni Világa a kicsiknek. Az exkluzív étterem pedig tökéletes gasztronómiai élményt biztosít. Mindezek után egy nyugodt éjszakát tölthet el egy kiváló lakosztályban, amit javaslunk, minél előbb foglaljon le!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 éjszaka klimatizált lakosztályban, welcome drinkkel, félpanziós ellátással, pezsgő- és gyümölcstál bekészítéssel, valamint a különböző wellnessrészlegek és sportközpont használattal.

Vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztás 1,5 órás időtartamban (rostos- és szénsavas üdítő, ásványvíz, csapolt sör, a ház bora).


Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt tartózkodását, a Puchner Kastélyszálló kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.


Hasznos információk

- Érdemes minél előbb bejelentkezni.
- Gyermekeknek 4 éves korig ingyenes, kedvezmény 12 éves korig.
- Fürdőköpeny biztosított.
- Zárt parkoló.

Nyitvatartás

A Feldobox Élménykártya a december 24. - január 1. közötti időszakot kivéve egész évben felhasználható.

Programlehetőségek helyben

- Fürdőház, masszázsok, kozmetika, sóterápiás szoba, szolárium, fallabda, biliárd, darts, bowling, lovaglás, élménybirtok, menekülőszoba, stb.
- Uni Világa a 2-10 év közti gyermekek részére: szabad játékok, kézműves foglalkozások, interaktív játékok, előadások, szülők nélkül vagy családdal!
- Babasarok a 0-2 év közötti gyermekeknek.

Elérhetőség/Megközelítés

Puchner Kastélyszálló ****
http://www.puchner.hu

Cím: 7346 Bikal, Rákóczi u. 22.
Telefon: 72/459-546
E-mail: info@puchner.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 185 km, Dombóvártól kb. 20 km. Az M7-es autópályán Siófokig, majd a 65-ös úton Iregszemcse irányában, ezután a 61-es úton Dombóvár irányában Bikalig.

Megtekintés térképen

Videó