• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Kéz- és lábápolás

Elege van abból, hogy minden héten újra és újra kell varázsolnia körmei szépségét? A Kairó Szépségszalon leemeli ezt a terhet Önről és 1 óra alatt újravarázsolja fáradt kezeit. A manikűr a köröm formázását, a köröm körüli bőr rendbetételét, a köröm polírozását, fényesítését, lakkozást és végül a körömágy bőrének speciális vitaminos körömbőr-olajozását tartalmazza. Az olaj kondicionálja és táplálja bőrünket, megvéd a kiszáradástól, általa megelőzhető a felhasadás, szálkásodás, repedezés. Többé ne dugja el a kezét, büszkén viselje körmeit szépségkirálynő módjára!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 alkalom Manikűrös kézápolás + ápoló gyümölcsös paraffin olajos kézfürdővel (60perc)

VAGY 1 alkalom beauty pedikűrös lábápolás + lábmasszázs.


Hasznos információk

- Kezelőruha és törülköző rendelkezésre áll.
- Nőknek és férfiaknak egyaránt.
- Javasolt 24 órával korábban bejelentkezni.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8.00-20.00, szombaton igény szerint.

Elérhetőség/Megközelítés

Kairó Szépségszalon
http://www.kairoszalon.hu

Cím: 1091 Budapest Ernő utca 36.
Telefon: 20/453-5294
E-mail: kairoszepsegszalon@gmail.com
Megközelítés: Az M3-as metró Nagyvárad téri megállójától az Üllői úton a belváros felé 3 percet sétálva a baloldalról nyílik az Ernő utca.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Magdus Erna (Budapest), 2009-12-29

Két kuponnal jártam a Kairó Szépségszalonban, és maximálisan meg voltam velük elégedve. Mindenki nagyon kedvesen bánt velem, a hely és a szolgáltatás színvonala meg szerintem felveszi a versenyt az elegáns szalonokéval. Az időpontot rugalmasan kezelték sőt, még az is megengedték, hogy a szolgáltatások egy részét barátnőmnek ajándékozzam. Így végül kettőnknek nyújtott élményt a Feldobox ajándék.


Nagy Krisztina (Budapest), 2009-11-12

A Kairó szépségszalon könnyen elérhető helyen van, a nagykörúton. Egy belső udvarban található, átlagos szalon – de hát nem is exkluzivitásáért, hanem a komplexebb szolgáltatás miatt választottam, hiszen itt egy kuponnal több szolgáltatás igénybe vehető. Én a csokis kezelésre voltam nagyon kíváncsi. Előre szóltak, hogy az arc és testmasszázs csokoládés kozmetikumok használatát jelenti, és nem színtiszta csokival fognak bekenni, ezért etéren nem ért csalódás. A 2,5 órás kényeztetés az arckezeléssel kezdődött: egy nagyon fiatal de/és nagyon kedves kozmetikus lány kitisztította, majd csokoládés krémekkel masszírozta arcomat. Utána jött a testmasszázs, egy külön fülkében: a határozott kezű masszőrlány jól átdolgozta izmaim, igazi felüdítő masszázst kaptam. Áginak hívták, melegen ajánlom azoknak, akik profi masszázsra vágynak!


Kósa Bernadett (Budapest), 2009-10-26

Pontosan azt kaptam amit vártam, és teljesen meg voltam velük elégedve. A személyzet nagyon kedves és aranyos, maximálisan figyelmes a vendéggel. A csokoládés kezelések (arckezelés + testmasszázs) igazán kellemes volt, a tesmasszázs végző fiú nagyon ügyesen végezte a dolgát. Nem kimondottan egy elegáns szalon, de tiszta és igényes.