• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Magyar Nemzeti Múzeum

Pollack Mihály épülete kezdetben nem csupán értékes nyomtatványok, kéziratok, rézmetszetek, aranyérmek, címerek őrzője, hanem szellemi központ is volt. Azonban aki ma ellátogat ide, az mindezeken felül izgalmas állandó és időszakos kiállításokat tekinthet meg, és utazhat el a messzi múltba Magyarország földjén. A koronázási palást, melyet Gizella királyné varratott I. Istvánnak, a múzeum páratlan kincse. A Kelet és nyugat határán kiállítás az őskortól az avar korig tárja a látogatók elé páratlan gyűjteményén keresztül a magyar föld népeinek történetét. A Magyarország története tárlat első részében a középkori, a másodikban pedig az újkori magyar történelem bontakozik ki. A Lapidáriumban Pannónia római kori szokásaiba nyerhetünk bepillantást. Az Élő Múzeum programosorozat keretében megelevenedik előttünk a történelem. Olyan ritkán gondolunk arra, hogy honnan jöttünk, merre tartunk, itt most ezt megtehetjük.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1-6 fő részére 1 alkalomra belépőjegy az állandó kiállításokra, egyéni tárlatvezetéssel.

VAGY 4 fő részére 1 alkalomra belépőjegy egy időszakos és az állandó kiállításokra.

VAGY 4 fő részére 1 alkalomra belépőjegy az állandó kiállításokra és az „Élő Múzeum” programsorozat egy szabadon választott programjára.

VAGY 2 felnőtt és 3 gyerek részére 1 alkalomra családi belépőjegy egy időszakos és az állandó kiállításokra, a gyerekeknek 1-1 hátizsákkal.


Hasznos információk

- Az Élő Múzeum programjaira és az egyéni tárlatvezetésre előzetesen bejelentkezés szükséges.
- A hátizsák a ruhatárban kérhető. Tartalma: kalap, nagyító, fejlámpa, iránytű és tolltartó, kvízlap, valamint hazavihető ajándékcsomag.

Nyitvatartás

Kedd-Vasárnap: 10:00-18:00.

Az ünnepnapi nyitva tartásról és az Élő Múzeum programjainak időpontjairól érdeklődjön telefonon, vagy tájékozódjon a múzeum honlapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Magyar Nemzeti Múzeum
http:\\www.mnm.hu

Cím: 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.
Telefon: 1/338-2122, 1/327-7700
E-mail: info@hnm.hu
Megközelítés: A múzeum az Astoria és a Kálvin tér között van. Autóval parkolási lehetőség a Pollack Mihály téri mélygarázsban.

Megtekintés térképen

Videó