• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
15 980 Ft

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (ÚJ)

Ha étterembe, kávézóba, cukrászdába megyünk, általában tudjuk, mire számítunk, de valljuk be, ritkán gondolunk arra, milyen lehetett mindez ötven, vagy akár kétszáz évvel ezelőtt. Most egy különleges kulturális programra hívjuk, persze, csak ha érdekli a gasztronómia, a vendéglátás története, és szívesen kalandozna az ismeretlen régmúltban, vagy fedezne fel egy-egy ismerős tárgyat, hangulatot gyerekkorából. A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban gazdag és izgalmas gyűjtemény várja a látogatót: a vendég interaktív kiállítás, izgalmas időszaki tárlatok, gasztronómiai és vendéglátáshoz kapcsolódó látogatások, filmvetítések, vagy cukrászati programok által ismerheti meg a vendéglátás múltját és jelenét. A varázslatos, korhű környezet és a múltból érkezett idegenvezető garantálja, hogy az Élő történelem program, a koncert, a színház, vagy épp egy izgalmas, nyomozós játék múlhatatlan élménnyel ajándékozza meg a vendéglátás lenyűgöző emléktárgyai, korabeli hangulata és kulissza titkai iránt fogékony vendéget.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére szóló belépés egy ’Élő történelem’ tárlatvezetéssel, valamint két szabadon választott koncert/ színház részvételi jeggyel.

VAGY 3 fő részére szóló belépés, valamint egy ‘Járjunk utána!’ nyomozós játékon való részvétel.


Hasznos információk

- Előzetes időpontfoglalás szükséges.
- Ruhatár biztosított.
- Fotózni, videózni magán célra csak vaku és állvány használata nélkül lehetséges.

Nyitvatartás

Hétfő: Zárva
Kedd - Vasárnap: 10:00-18:00

Elérhetőség/Megközelítés

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
http://www.mkvm.hu

Cím: 1036 Budapest, Korona tér 1.
Telefon: 1/375-6249
E-mail: mkvm@iif.hu
Megközelítés: A 206 és 86-os buszokkal a Kiscelli utcáig, vagy az 1-es villamossal és az 5-ös hévvel a Szentlélek térig. Mindkét megállótól pár perc sétára található.

Megtekintés térképen

Videó