• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

LEGO® kalandok (ÚJ)

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán játék. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket, filmjeleneteket, diorámákat, életképeket, illetve megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle elemből. Klubtagjaik egyedi építésű LEGO® alkotásai képzik kiállításuk alapját, folyamatosan bővítve azt. Van, aki kifejezetten karaktereket gyűjt, bámulatba ejtve a szemlélőket a figurák sokaságával. A kiállítás megtekintése kicsiknek, nagyoknak egyaránt tartalmas és izgalmas élményt biztosít. A szemkápráztató összeállításokat követően, inspirálódva, lehetőségük van leülni a tengernyi szabadon felhasználható kocka és alkatrész közé, hogy közösen építsenek, hozzanak létre valami újat és élvezzék az alkotás örömét.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 2 gyermek számára belépőjegy a Kockaparkba + élményépítő program a gyerekeknek, mely során az alkotás hazavihető.


Hasznos információk

- Fényképezőgépét ne hagyja otthon!
- Minden korosztálynak ajánlott.
- A kiállítás megtekinthető babakocsival és kerekesszékkel is.
- A helyszínen LEGO® vásárlására van lehetőség.
- A legkisebbeknek játszóház.

Nyitvatartás

Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Elérhetőség/Megközelítés

KockaPark
http://www.kockapark.com

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
Telefon: 31/781-3470
E-mail: info@kockapark.com
Megközelítés: Busz: 33, 133E, 114, 213, 214, 233E Lépcsős utca megálló. Autó: az M0-ás autópályáról, a 6-os főútról és a Nagytétényi útról közelíthető meg. (1800 férőhelyes ingyenes parkoló)

Megtekintés térképen

Videó