• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Láthatatlan Kiállítás

A Láthatatlan Kiállítás különleges utazás egy szemmel nem érzékelhető világba, ahol csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán tájékozódhatunk. Vakok vezetnek be egy ismeretlen világba, ahol újra gyermekként fedezhetjük fel a mindennapi élet eszközeit. A látáshiány okozta új helyzetben a nehézségek mellett azt is megtapasztalhatjuk, hogy a legfontosabb érzékszervünk, a szem kiiktatásával is lehet szép és teljes a világ. A vizuális ingerek kizárásával könnyebben adhatjuk át magunkat az érintés erejének, a sötétben távolabbra kerülünk a “világ zajától”. Ezt az érzést élheti át a kiállítás speciális masszázs szobájában.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

A Láthatatlan Kiállítás partnerünkkel megszüntettük az együttműködésünket.


Hasznos információk

- Kényelmes ruházat ajánlott.
- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- Idegenvezetés több nyelven (angol, olasz, spanyol, francia) is kérhető.

Nyitvatartás

Minden nap 10:00-20:00 óráig.

Elérhetőség/Megközelítés

Láthatatlan Kiállítás
http://www.lathatatlan.hu

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20. Millenáris B épület
Telefon: 20/771-4236
E-mail: info@lathatatlan.hu
Megközelítés: A Millenáris a Széll Kálmán tértől 5 percre található. A bejáratához a Lövőház utcán (a Mammut 1 és 2 között) az első keresztutcáig, a Fény utcáig kell sétálni. Itt jobbra fordulva, kb 200 métert haladva található a Millenáris bejárata. A Millenáris könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér)

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kirinovits Éva 2015-10-31

Nagyon elégedett voltam. A Kiállítás után láthatatlan masszázsban is részünk volt. Olyan volt, mint vártuk, köszönjük a személyzetnek! Sok új élményben volt részünk és új tapasztalatokat szereztünk.


Szabó Péter 2014-12-30

Kifejezetten érdekes volt látóként a kiállítás. A bejelentkezés a Kiállításra nagyon flottul segítőkészen alakult a lejárat miatt nagyon emberségesen és segítőkészen álltak hozzánk!


Kiszely Mariann 2014-12-14

Nagyon örülök, hogy a Láthatatlan Kiállítást választottam, felejthetetlen élmény volt ! A kiállítás rendkívül érdekes, az idegenvezetők nagyon kedvesek, mindenkinek szívből ajánlom ezt a programot!


Csáki Anita (Kecskemét), 2011-01-08

Már voltam náluk máskor is, és újra át akartam élni, milyen lehet vaknak lenni. Feledhetetlen volt!


Festő Hegedűs Magdolna (Budapest), 2010-07-06

Kíváncsi voltam a kiállításra és a masszírozásra. Nagyon közvetlen, kedves emberekkel találkoztunk. Munkájukat szívvel-lélekkel végezték, és készségesen figyelték a reakcióinkat. A masszírozás és a vakok közvetlensége jó élmény volt. Köszönetünket szeretném feléjük tolmácsolni!