• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Koncertek & fesztiválok

Egy koncert mindig nagy élmény, hiszen élő zenét hallgatni igazi újjászületés. Miközben a színpadot figyeljük, s a zene ritmusára lépünk, mindig felfedezzük magunkban is a kiolthatatlan tüzet, az örök ifjúságot vagy a lélek végtelenségét. És persze még nagyobb az élmény, ha olyan közel vagyunk az énekeshez, hogy úgy érezzük, szinte már táncolunk vele, vagy olyan helyen ülünk, ahonnan panorámás kilátás nyílik a színpadra. Ugye? Néhány koncert esetében, amikor van ilyen lehetőség, úgynevezett VIP jegyeket is ajánlunk. Ezek a legjobb ülőhelyekre vagy szektorokra szólnak és ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak. Külön hostessek segítik a bejutást többnyire külön bejáraton, sorban állás nélkül és a helyszínen pedig állófogadás várja a kapunyitástól a rendezvény végéig. Induljon neki a felejthetetlen estének!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Felső kategóriás belépőjegyek vagy bérlet egy fesztiválra vagy koncertre. A meghívás egy vagy több főre szól, az eseménytől és a jegytípusoktól függően.

Az elérhető események listája és a hozzájuk tartozó jegykategóriák megtekinthetők itt.

Ezt a listát havonta frissítjük, de amennyiben Önt egy olyan esemény érdekelné, ami nem szerepel a listában, vagy még nem elérhető, bátran keresse fel a Feldobox VIP concierge szolgálatát és igyekszünk Önnek erre is jegyeket biztosítani.


Hasznos információk

- A kiválasztott eseményt érdemes minél előbb lefoglalni, különösen, ha VIP jegyet szeretne, mert ezek korlátozott számban érhetők el.
- Élménykártyája beváltása személyesen a Feldobox irodában vagy telefonon is történhet, és a jegyeket emailben küldjük el.
- Foglalás után a kiadott jegyek nem visszaválthatóak.

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 08:00 – 17:00.

Elérhetőség/Megközelítés

Feldobox VIP concierge
https://www.feldobox.hu

Cím: 1027 Budapest, Bem rkp. 56. fsz. 1.
Telefon: 1/315-2312, 1/786-5670
E-mail: info@feldobox.hu
Megközelítés: A Feldobox iroda a Margit híd budai hídfőjénél van.

Megtekintés térképen