• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Kikapcsolódás Sárváron

Sárvár történelme egészen az őskorig nyúlik vissza, ám legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz, melynek kiváló hatása egész Európában ismert. Ennek köszönhetően kedvelt üdülőhely vált a nyugat dunántúli kisvárosból. Az ide látogatók számára ideális szálláshely a fiatalos stílusú Sky Terace Apartman, melynek nagy, részben fedett teraszáról kitűnő kilátás nyílik a környékre. A kényelmes szállás központi elhelyezkedéséből adódóan az aktív pihenés szerelmesei bőségesen válogathatnak a környék érdekes programjai közül: a közelben található kalandpark, csónakázó tó, botanikus kert… Egy karnyújtásnyira van a méltán híres Gyógy- és Wellnessfürdő is, melyben a szeparált részeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki megfelelő pihenési formát. Akit pedig a történelem jobban érdekel, az ellátogathat a Nádasdy Ferenc Vármúzeumba. Jöjjön Sárvárra és tapasztalja meg ennek a színes kisvárosnak a varázsát!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 éjszaka szállás apartmanban, valamint egy program szabadon választható a következők közül: svédasztalos reggeli, 2 fogásos vacsora, Délutáni belépő hétfőtől csütörtökig a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, belépő a Sárvári  Kalandparkba/a Nádasdy Ferenc Vármúzeumba és a Sárvári Arborétumba.


A kiválasztott programot kérjük előre, a foglaláskor jelezze, és érdeklődjön a pontos helyszíne iránt.


Hasznos információk

- Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 10:00 óráig.
- Gyerekeknek 2 éves korig ingyenes, 12 éves korig kedvezmény szállás (maximum 2 fő).
- Klimatizált.
- Terasz, wifi
- Ingyenes, zárt parkoló.

Nyitvatartás

Apartman egész évben előzetes bejelentkezés alapján foglalható. A többi program a helyszíntől függően, azok általános kondíciói és nyitva tartása szerint vehetők igénybe, a szabad kapacitás függvényében.

Elérhetőség/Megközelítés

SkyTerrace Apartman
http://www.skyterraceapartman.hu

Cím: 9600 Sárvár, Markusovszky utca 2.
Telefon: 70/325-0637
E-mail: skyterrace@gmail.hu
Megközelítés: A 84-es főúton keresztül Sárvárig. Az apartman a Rákóczi Ferenc utca és a Markusovszky utca kereszteződésénél, az Azúr Házban található, szemben a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Farkas Józsefné 2018-09-30

Kellemes környezet, tisztaság, jól felszerelt apartman.