• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Kecskeméti megálló

Kecskemét gyönyörű, színes, érdekes város, érdemes meglátogatni, s amiatt sem kell különösebben aggódnunk, hogy éhen maradunk. Számos étterem hívogatja az éhes vendéget, közülük ajánlunk most egy igazi gyöngyszemet. A Fekete Gólya Étterem a város határában várja vendégeit, akiket aztán kifogástalan vendéglátásban részesít. Kiváló ételek, szép, hangulatos terek, hibátlan szerviz. Az étlapon látható specialitások a séf keze alatt ételkülönlegességekké alakulnak, s a gazdag kínálatban mindenki megtalálja a kedvére való ízeket. Aki kedveli a kacsát, az külön jól jár, mert a Fekete Gólyának nem titkolt erőssége ennek a házi szárnyasnak a különféle módokon való elkészítése. Az étterem körül szépen kialakított park található, melyben hagyományos háziállataink is kies otthonra leltek. A gyerekeket gyönyörű játszótér várja. Aki Kecskeméten jár, és valóban jót és jól kíván étkezni, annak a Fekete Gólya kötelező program.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1-1 csésze leves + 1-1 desszert szabadon választva az étlapról.


Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.


Hasznos információk

- Kültéri terasz.
- Ingyenes parkoló.
- Wifi.
- Élő zene.
- Kültéri és beltéri játszótér, állatok

Nyitvatartás

Vasárnap-Csütörtök:10:30-22:00
Péntek-Szombat: 10:30-23:00

Elérhetőség/Megközelítés

Fekete Gólya Étterem
http://www.feketegolya.hu

Cím: 6000 Kecskemét, Borbás utca 50.
Telefon: 76/702-638, 30/445-3140
E-mail: foglalas@feketegolya.hu
Megközelítés: A 44-es főúton Békéscsaba irányába haladva, közvetlenül a 9. km-nél balkéz felől.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Mártyán Dorottya (Dunakeszi), 2020-05-27

Kedves személyzet!


Kudron Nándor (Budapest), 2019-06-28

Jó az étterem, csak sok a légy. Jót sétáltam a lányommal.


Kudron Nándor (Budapest), 2019-04-17

Az étteremben nagyon kellemes, Profi a kiszolgálás, nagy a parkoló, minden rendben van, gyermekjátszótér, pelenkázó.. mindenre fel vannak készülve. Az étel mennyisége és minősége is nagyon jó. Pincérek kedvesek. Nagy a pörgés, de figyelmesek. Ajánlom a helyet. Nagyon korrekt kiszolgálás.


Kudron Nándor (Budapest), 2019-04-12

A személyzet messze felülmúlja az átlagos itthoni vendéglátást színvonalát. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Kisbabával voltunk. Van pelenkázószoba, játszósarok. Hatalmas parkoló. Az adagok nagyok, gyorsan kész az étel. Ár érték arány nagyon jó, nagyon finom étel, és nagyon kedves személyzet. Minden rendben volt


Kudron Nándor (Budapest), 2019-04-09

A személyzet nagyon kedves. Profi felszolgálás, nagyon nagy adagok. Tiszta étterem. Ízletes étterem. Hatalmas parkoló. Alapvetően nagyon rendben van az étterem. Ami számunkra kedvezőtlen, hogy nem pont Kecskeméten van, hanem picit Békéscsaba felé, de megéri elmenni véleményem szerint. Megfelelő volt minden.


Nagyné Falusi Nóra (Hernád), 2018-12-02

Nagyon nívós hely, kellemes hangulat, remek étkek, kifogástalan személyzet. Kellemes adventi hangulatban telt vacsora pazar környezetben a szeretteimmel.


Háy Mónika (Pécs), 2018-10-23

Bőségesen elég volt a két személyes tál 3 fő részére is, és nagyon-nagyon finom volt. A kiszolgálás is az étterem színvonalához hasonlóan kifogástalan!!


Fehérné Kovács Andrea 2018-08-19

Bőséges adagot adtak, ami nagyon ízletes volt. Nem kellet várakozni, rögtön kaptunk asztalt és gyors volt a kiszolgálás.


Pomázi András (Mezőfalva), 2018-03-16

Kitűnő kiszolgálás, fantasztikus ételek és italok.


Király Zoltán (Szabadbattyán), 2017-12-21

A kiszolgáló személyzet tökéletesen végezte a munkáját., Az ételek finomak voltak. A környezet tiszta kulturált, hangulatos. Csak ajánlani tudom.


Dr. Pintér Tamás (Cegléd), 2016-11-26

Az étterem kitűnő lehetőség volt, kis családommal együtt 5-en voltunk ott. Azon kívül hogy gyermekbarát hely, mindenki azért fáradozott, hogy mi jól érezzük magunkat. Fantasztikus ételeket kaptunk, kifogástalan kiszolgálásban volt részünk. Bárkinek bármikor szívesen ajánlom a helyet, és a feldobox csomagot. Összességében remek volt a napom, a hangulat, az ízek, minden. Csodálatos élményekben volt részünk. Nem okozott problémát senkinek hogy 3 gyermek volt az asztalunknál. Teljesen fel vannak készülve a kisgyermekes családokra.


Tóth István (Dunapataj), 2016-11-10

Elegáns,kulturált,tiszta étterem,előzékeny és udvarias személyzettel, élmény volt elfogyasztani egy ebédet.


Sápi Jánosné Abonyi Éva (Tápiószőlős), 2016-06-18

Nagyon örülök hogy ezt a programot választottuk, nem csalódtam, azt hittem majd nem örülnek annak, hogy egy kártyával fizetek kp. helyett, de semmi kellemetlenséget nem tapasztaltam, sőt! Olyan udvariasak voltak és segítőkészek, hogy levettek a lábamról. Nagyon meleg volt az idő kinn és biztosítottak szabad helyet a belső térben azonnal, pedig teltház volt.